Logıtech Mk295 Kablosuz Klavye+mouse Set

 : 5099206092471
 : Stokta Var
 :
 : Ücretsiz Kargo

Daha Az Ses, Daha Çok Dikkat
İşinize odaklanın ve dikkat dağıtıcı şeyleri ortadan kaldırın. Klavye ve mouse gürültüsünün %90'ından fazlasını ortadan kaldıran özel bir Logitech teknolojisi olan SilentTouch'a sahip Logitech MK295 Sessiz Kablosuz Kombinasyonu ile tanışın. Rahatsız edici tıklama ve yazma sesleri olmadan dünyanın en çok satan setiyle aynı tıklama ve yazma hissine sahiptir.

Dikkatiniz Dağılmadan Çalışın
Yenilikçi SilentTouch teknolojimiz Tıklama ve yazma gürültüsü Logitech MK270'e kıyasla %90'dan fazla azalır. Sol tıklama ve yazma dBA düzeyi, bağımsız laboratuvar tarafından 1 metre uzaklıktan ölçülmüştür.siz ve çevrenizdekiler için rahatsız edici seslerin %90'dan fazlasını ortadan kaldırırken, dünyanın en çok satan kombinasyonunun tanıdık yazma ve tıklama hissini korur.

Gecikmesiz Kablosuz
10 metre kullanım mesafesi sağlayan güçlü, güvenilir 2,4 GHz kablosuz bağlantı sayesinde artık kesinti ve gecikmelere son. USB alıcı ile masanızı boşaltın, alıcının küçüklüğü sayesinde bilgisayarınızda rahatlıkla kalabilir.

Uzun Ömürlü Pil
36 ay klavye ve 18 ay mouse pil ömrü sayesinde (açma/kapama düğmeleri de vardır) pil değiştirmekle uğraşmak zorunda kalmadan aylarca kullanabilirsiniz.

Mk295 Silent Wireless Combo
%90 daha az tıklama ve yazma gürültüsü ile sessiz çalışın.

Teknik Özellikler
Bağlantı: Kablosuz
Bilek Desteği: Yok
Buton Sayısı: 12
Dili: Türkçe Q
DPI: 1600 DPI
Fonksiyon Tuşları: Var
Klavye Aydınlatma: Yok
Klavye Tipi: Standart
Kullanım Amacı: Ev - Ofis
Mouse: Scroll-Tilt Var
Mouse Tipi: Laser
Mouse Tuş Sayısı: 3
Multimedya Tuşları: Var
Nümerik Tuşlar: Var
Oyuncular için: Yok
RGB: Yok
Tipi: Normal

https://www.akakirtasiye.com.tr 'den aldığınız ürünleri, teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde karşı ödemeli olarak iade edebilirsiniz.Ayrıntılı bilgi için İade Politikası bölümünü inceleyebilirsiniz.Değişim işlemlerleri için teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde Mng Kargo ile ücretsiz gönderim hakkına sahipsiniz.

   Worldcard özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.

    Ziraat Bankkart özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.