Levent İz Peşinde 3 - 5 Kitap - Timaş Yayınları

 : 9786050824032
 : Stokta Var
 :
 : 1000,00 TL nin altında 72,00 TL

Arka kapak
Komik, saf, deli dolu Levent'in, haylaz kardeşi ve muzır sınıf arkadaşlarıyla birlikte "İz Peşinde" koştuğu, kılıktan kılığa girip başına türlü işler açtığı maceraları hız kesmeden devam ediyor.
Bambaşka bir macera serisine hazır olun!
Editörün görüşü
Mustafa Orakçı'nın eğlenceli ve komik üslubuyla Levent İz Peşinde 3 çocuklara okuma alışkanlığı kazandıran bir seri. Çocukların belli bir yaşta okuma alışkanlığı kazanması çok önemli. Kolay okunabilirliği, sürükleyici macerası, eğlenceli üslubu sayesinde Levent İz Peşinde 3 çocuklar tarafından çok seviliyor.
En önemli cümle
- Bunları kimin yaptığını biliyorum. O çocuklar yaptı bunu... Onları bulup arabamı havaya uçurmak neymiş, göstereceğim... Koş, yakalayalım şunları.
Bu kitap neden önemli
Okumayı sevdiren seri Levent'in İz Peşinde-3, eğlenceli üslubuyla çocuklarda merak duygusu uyandırarak onları bir maceraya sürüklüyor, okuma alışkanlığını pekiştiriyor. Bu seride çocuklar macera peşinde koşarken aynı zamanda doğa sevgisi, çevre bilinci kazanma, sevgi, saygı, arkadaşlık, dostluk, sorumluluk alma, haksızlıklara karşı çıkma gibi değerleri de öğreniyorlar. Okuma alışkanlığı kazanırken çeşitli kazanımlar da elde ediyorlar.

https://www.akakirtasiye.com.tr 'den aldığınız ürünleri, teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde karşı ödemeli olarak iade edebilirsiniz.Ayrıntılı bilgi için İade Politikası bölümünü inceleyebilirsiniz.Değişim işlemlerleri için teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde Mng Kargo ile ücretsiz gönderim hakkına sahipsiniz.

   Worldcard özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.

    Ziraat Bankkart özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.