Leonardo Da Vinci ve Onun Süper Beyni - Eğlenceli Bilgi Yayınları

 : 9786050825893
 : Stokta Var
 :
 : 1000,00 TL nin altında 72,00 TL

Arka kapak

Büyük ihtimalle Leonardo da Vinci'yi duymuşsundur...

·         Dünya'daki en meşhur tabloyu ve ilk uçan makinenin tasarımını onun yaptığını biliyorsundur.

·         O gerçek bir Rönesans insanı!

Peki, ya bunları biliyor muydun?

·         Yedi  metre boyunda bir at heykeli yapmak için on yıl uğraşmıştı...

·         Pembenin en güzel kıyafet rengi olduğunu düşünüyordu.

·         Şaka yapmayı çok severdi.

Evet, Leonardo hâlâ birçok sürprizle dolu! Şimdi, onun kayıp defterlerinden çok gizli bilgiler öğrenebilir, The Milan Messenger gazetesinden haberleri okuyabilir ve bu harika insanın süper beyninde tasarladığı yüzlerce şaşırtıcı icadı keşfedebilirsin!

Editörün görüşü

Dünyanın en önemli ressamlarından olan Leonardo da Vinci'nin ilham veren hayatı ve hakkında bilinmeyenlerin detaylı bir şekilde anlatıldığı Leonardo da Vinci ve Onun Süper Beyni kitabı, çocuklar için harika bir biyografi kitabı niteliğinde. Akıcı dil, eğlenceli anlatım ve esprili karikatürlerle okumaya teşvik eden kitap, verdiği ilginç bili ve notlarla da usta sanatçıyı daha yakından tanıma fırsatı sunuyor.

En önemli cümle

Şafaktan itibaren, gökyüzü binlerce görüntüyle dolar ve bunlar gözler için bir ziyafettir.

Bu kitap neden önemli

- Leonardo Da Vinci'nin yaşamına, sanatına ve icatlarına dair bilgiler sunuyor. - Leonardo Da Vinci'nin herkesçe bilinen ressam olmasının yanı sıra arka planda kalan bilim insanı yönünden ve eşsiz buluşlarından bahsediyor. - Karikatürleri ve esprili anlatımıyla bilim tarihi okumak çok daha kolay. - Sürükleyici diliyle okuma alışkanlığı kazandırabilir.

https://www.akakirtasiye.com.tr 'den aldığınız ürünleri, teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde karşı ödemeli olarak iade edebilirsiniz.Ayrıntılı bilgi için İade Politikası bölümünü inceleyebilirsiniz.Değişim işlemlerleri için teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde Mng Kargo ile ücretsiz gönderim hakkına sahipsiniz.

   Worldcard özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.

    Ziraat Bankkart özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.