Lego Marvel Rocket Robot Zırhı Lss76243

 : 5702017419633
 : Stokta Var
 :
 : 1000,00 TL nin altında 72,00 TL

6 yaş ve üzeri Marvel Studios Galaksinin Koruyucuları hayranları, LEGO Marvel Rocket Robot Zırhı setine kesinlikle bayılacak. Süper boyutlu figür, Marvel'ın öfkeli rakununu, kendi güçlü savaş makinesinin kokpitine yerleştiriyor.

Tamamen eklemli, Rocket Rakun robotu figürü. Rocket LEGO mini figürü, süper boyutlu Rocket robotunun açılan kokpitine yerleştirilebilir. Robotun bir elinde 6'lı devasa bir mermi atıcı bulunur. Hareketli kolları, bacakları ve parmakları ile robotun duruşu ve pozu ayarlanabilir ve sınırsız oyun ve sergileme olasılığı sunar. Rocket'in robotun içinde olmadığı zaman kullanabileceği küçük bir tüfeği de vardır. Daha fazla dijital eğlence için LEGO Builder uygulamasında, çocukların modeli yaparken görselleştirmelerini sağlayan sezgisel yakınlaştırma ve döndürme araçları bulunur.

Rocket'i rakun robotunun kokpitine yerleştirin ve Marvel Studios Galaksinin Koruyucuları yıldızını, savaşa hazır bir deve dönüştürün! Rocket'i başka bir heyecan verici göreve çıkarırken robotun kollarını, bacaklarını ve parmaklarını hareket ettirin. Süper boyutlu 6 mermi atıcılı muhteşem rakun yenilmez!

. Rocket Rakun savaş robotu; Mega LEGO Marvel Rocket Robot Zırhı, Marvel Studios Galaksinin Koruyucuları filmlerinin hayranları için aksiyon dolu bir hediyedir.

. Simgeleşmiş Marvel karakteri. Bir Rocket mini figürü ve tam eklemli kolları, bacakları ve parmaklarının yanı sıra 6 mermi atan silaha sahip, inşa edilebilir bir Rocket robotu bulunur.

. Oynamak ve sergilemek için hareketli uzuvlar; Rocket mini figürü, sınırsız aksiyon için kolayca ayarlanabilen tamamen eklemli robotun açılır kokpitine yerleştirilebilir.

. Marvel hayranları için hediye. Bu yap-oyna Rocket robotu, 6 yaş ve üzeri çocuklara doğum günü, yılbaşı ya da sıradan bir gün hediyesi olarak verilebilir.

. Taşınabilir eğlence; 11 cm boyundaki bu taşınabilir oyun figürünü çocuklar istedikleri yere götürebilirler.

. İnteraktif dijital yapım; LEGO Builder uygulaması, çocukların modeli yaparken görselleştirmelerini sağlayan sezgisel yakınlaştırma ve döndürme araçlarına sahiptir.

. Sınırsız Süper Kahraman eğlencesi! Geniş LEGO Marvel yapım oyuncakları koleksiyonu, sınırsız yapım ve oyun olasılığı sunacak şekilde tasarlanmıştır.

Parça sayısı: 98

Kutu ölçüsü: 14,1 x 19,1 x 4,6 cm

https://www.akakirtasiye.com.tr 'den aldığınız ürünleri, teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde karşı ödemeli olarak iade edebilirsiniz.Ayrıntılı bilgi için İade Politikası bölümünü inceleyebilirsiniz.Değişim işlemlerleri için teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde Mng Kargo ile ücretsiz gönderim hakkına sahipsiniz.

   Worldcard özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.

    Ziraat Bankkart özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.