Karne Oyunu-günışığı Yayınları

 : 9789944717021
 : Stokta Var
 :
 : 1000,00 TL nin altında 72,00 TL

İlköğretimde başarı kavramı ve üstün yetenekli çocuklar üzerine çok ödüllü bir roman.

Okul yaşamı ve öğrenci-öğretmen iletişimi üzerine kurguladığı romanlarıyla tanınan Andrew Clements'in Türkçe'de yayımlanan ikinci romanı okulda başarı kavramını işliyor. Çok ödüllü yazar bu kez, okuru iyi not almak ve üstün zekâlı olmak, sınav başarısı, kendine güven, yetenekler ve seçimler üzerine düşündürüyor. Kitap; eğitimcileri, ebeveynleri ve öğrencileri, zor konularda birlikte çözümler bulmak için iletişime davet ediyor.

Konusu

Çok çok zekiydi, ama ne ailesi ne de öğretmenleri ve arkadaşları bunu bilsin istiyordu. Yeteneğini sır olarak saklayan Nora, sınavlarda kötü not almanın karmaşık hesaplarına kafa yoruyor, bir "özel sınıf"a geçirilmekten, arkadaşlarından soyutlanmaktan ödü patlıyordu. Notları pek parlak olmayan Stephen'ın yakın arkadaşlığını yitirmeyi de hiç istemiyordu. Nora, notun her şey demek olmadığını göstermek için, bol bol sıfır almaya karar verdi. Ama hem başını derde soktu, hem de ailesini ve öğretmenlerini büyük şaşkınlığa uğrattı!..

https://www.akakirtasiye.com.tr 'den aldığınız ürünleri, teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde karşı ödemeli olarak iade edebilirsiniz.Ayrıntılı bilgi için İade Politikası bölümünü inceleyebilirsiniz.Değişim işlemlerleri için teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde Mng Kargo ile ücretsiz gönderim hakkına sahipsiniz.

   Worldcard özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.

    Ziraat Bankkart özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.