Jansport Superbreak Sırt Çantası Js00t60g32b

 : 190849858952
 : Stokta Var
 :
 : Ücretsiz Kargo

Klasik JanSport görünümü, fermuarlı ön cebi ve dolgulu omuz askıları ile en çok satan günlük, seyahat, iş ve okul sırt çantalarımızdan biri, 30'dan fazla renkte mevcuttur.
HER GÜN, HER YERDE SIRT ÇANTINIZ
 JanSport sırt çantaları okulda popülerdir. Kişiliğinizi yansıtan renkler ve stille, kitaplara, su şişelerine, dizüstü bilgisayarlara ve spor malzemelerine yer veren JanSport'unuz okuldan eğlenceye sizin kadar çabuk geçer.
JANSPORT SIRT ÇANTASI
JanSport sırt çantaları, tarzınızı yansıtacak renk ve tasarımlarda dayanıklı kumaş, fermuarlar ve askılardan yapılmıştır. Bir ömür boyu paketlerimizin yanındayız, bu nedenle herhangi bir arızayı değiştireceğimizi veya onaracağımızı bilerek JanSport'unuzu maceralarınıza taşıyın.
YOLCULUK HAKKINDA
JanSport, eğlencenin, özgürlüğün ve maceranın keşfi ile ilgilidir. İlk okul sırt çantanızdan ve öğle yemeği çantanızdan ilk görüşmeniz için el çantasına, ayak işlerini yapmaktan hayalleri kovalamaya kadar, JanSport ekipmanı yolculuğunuza ilham veriyor.
ORJİNAL
JanSport, 1967'de sırt çantaları yapmaya başladı. Öğle yemeği çantalarından bel çantalarına ve dizüstü bilgisayar çantalarına kadar, JanSport donanımları dayanıklı ve işlevseldir.

https://www.akakirtasiye.com.tr 'den aldığınız ürünleri, teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde karşı ödemeli olarak iade edebilirsiniz.Ayrıntılı bilgi için İade Politikası bölümünü inceleyebilirsiniz.Değişim işlemlerleri için teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde Mng Kargo ile ücretsiz gönderim hakkına sahipsiniz.

   Worldcard özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.

    Ziraat Bankkart özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.