Intenso 1tb Usb 3.0 2.5" Taşınabilir Harici Harddisk Siyah

 : 4034303014200
 : Tükendi

Alman markası olan Intenso, taşınabilir harici disklerinde sunduğu kalite ile dünya çapında isminden sıklıkla söz ettirir. Günlük hayata pratiklik katması ve rahat bir kullanıma sahip olması ile öne çıkan ürün, bir harddiskten beklenebilecek her şeyi sunmayı başarır. Hızlı veri aktarım hızı ve hafif yapısı ile acil durumlarda sürat kazandıran ürün, özellikle çalışan kişilerin dosyalarını muhafaza etmek için en çok kullandığı malzemeler arasında yer alır. Kullanıcı odaklı bir tasarım anlayışı benimseyen Intenso'nun özenli bir araştırmanın sonucunda ortaya çıkardığı ürün, pek çok kişinin kişisel ihtiyaçlarını iyi bir şekilde karşılar. Kip boyutları sayesinde yanınızda zorlanmadan taşıyabileceğiniz ebatlara sahip olması ile de kullanıcılarına konforlu bir deneyim sunar. Gün içinde farklı dosyalara erişiminiz olması gerekiyorsa ya da bilgisayar başında sürekli kaydedilmesi gereken işlemler yapıyorsanız, Intenso'nun harddiski sizin için iyi bir seçenek olabilir.
Intenso Taşınabilir HardDisk Hafızası ve Boyutu
Intenso taşınabilir harddisk sahip olduğu özellikler sayesinde sayısız kullanıcının günlük hayatına işlevsellik katar. 1 TB hafıza ile gelen ürün, içerisine birbirinden farklı onlarca dosyayı alabilme kapasitesine sahip olmasından dolayı kullanıcılarına işlem kolaylığı sağlar. 1 TB hafızanın içine film ya da dizi gibi büyük alanlar kaplayan dosyalardan Word ya da Excel gibi küçük alanları dolduran belgelere kadar her türlü veriyi kolay bir şekilde sığdırabilirsiniz. 1 TB hafızası sayesinde gereksinim duyabileceğiniz bütün dosyaları saklamanıza imkân tanıyan ürün, harddisk arayışında olan kullanıcılar için iyi bir seçenek haline gelir. Aynı zamanda 2.5 inç olması sayesinde de kip boyutlara sahip olan ürün, fazla alan kaplamaması sayesinde çantalarda taşınabilecek bir yapıya sahiptir. 168 gr ağırlığında olması sayesinde hafif bir yapıda karşınıza çıkan taşınabilir disk, çantalarda hantal bir his oluşturmaması ile de öne çıkar. Çantaya ekstra bir yük bindirmemesi ve kullanıcıya varlığını göstermemesi ile dikkatleri üzerinde toplayan harddisk, pek çok kişinin hafifliğinden dolayı da tercih ettiği bir üründür. Geniş 78 mm, derinliği 127 mm ve yüksekliği 13 mm olan harddisk, ideal ölçüsü ile her yere kolay bir şekilde sığdırılabilir. İnce olması sayesinde zarif bir görünüme sahip olan ürün, küçük boyutlara sahip olmasına rağmen büyük bir hafıza alanı sunar. İdeal boyutları ve kullanıcılarına kullanabilecekleri geniş bir alan sunması ile öne çıkan ürün ile bütün verilerinizi rahat bir şekilde saklayabilirsiniz. Harddisk ihtiyacınız varsa ve istediğiniz özellikleri sağlayan bir ürün bulmakta zorlanıyorsanız Intenso'nun 1 TB hafızalı modelini inceleyebilir, gereksinimlerinizi kısa süre içinde karşılayabilirsiniz.
Intenso HardDisk Tasarımı ve Diğer Özellikleri
Intenso'nun 2.5 inç ölçüsündeki ürünü, ideal boyutu ve tatmin edici hafızası ile beraber birtakım ek özellikler içerir. Darbelere ve çizilmelere karşı dayanıklı bir dış malzemeden üretilen harddisk, yaşanabilecek istenmeyen durumlara karşı başarılı bir koruma sağlar. Hızlı veri aktarım hızına sahip olması ile belgelerin kopyalama süresini düşürerek işlemlerin daha pratik bir şekilde yapılmasını mümkün kılan ürün, okuma hızı olarak 65 MB/s sunarken yazma hızı olarak 95 MB/s'ye sahiptir. İçerisinde bulunan dosyaların hızlı bir şekilde yüklenmesini ve aktarılan dosyaların kısa süre içinde kopyalanabilmesini sağlayan veri aktarım hızı sayesinde ihtiyaç durumunda kullanıcıya büyük bir pratiklik sunar. USB 3.0'a sahip olan ürün, kaliteli malzemesi ve hızlı işlem yapabilme kapasitesi ile piyasa içinde dikkat çekmeyi başarır. Intenso 1TB USB 3.0 taşınabilir harici harddisk siyah 2,5'' INT6021560 ile verilerinizi güvenli ve hızlı bir şekilde muhafaza edebilir, uzun yıllar boyunca dosyalarınızı saklayabilirsiniz.
Intenso 1TB USB 3.0 Taşınabilir Harici Harddisk Siyah 2,5'' INT6021560
Dahili sabit disk sürücüsü 1024 GB Sabit disk boyutu 2.5" Sabit disk
Sürücüsü hızı: 5400 RPM
Okuma hızı: Ort. 65 MB/s
Yazma hızı: Ort. 95 MB/s
Türü: HDD Depolama sürücüsü
Arabellek boyutu: Max 8 MB
Veri aktarım hızı: 5000 Mbit/s
USB konnektörü: A tipi USB
USB versiyonu: 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1)
Port miktarı: 1 USB
Ürün rengi: Siyah
Windows, Mac ve Linus çalışma sistemlerini destekler.
Veri yolu ile çalışan USB harici güç adaptörü
: Hayır
Ağırlık: 168 gr
Genişlik: 78 mm
Derinlik: 127 mm
Yükseklik: 13 mm

https://www.akakirtasiye.com.tr 'den aldığınız ürünleri, teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde karşı ödemeli olarak iade edebilirsiniz.Ayrıntılı bilgi için İade Politikası bölümünü inceleyebilirsiniz.Değişim işlemlerleri için teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde Mng Kargo ile ücretsiz gönderim hakkına sahipsiniz.

   Worldcard özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.

    Ziraat Bankkart özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.