Inca Iwm-231rm 1600dpı Sılent Wıreless Mouse

 : 8681949010958
 : Tükendi

Inca IWM-231RB 1600DPI Silent Wireless Mouse

Inca IWM-231RM Sessiz Mouse,en iyi konforu sunacak şekilde tasarlanmış kompakt kablosuz fare maksimum düzeyde kullanım rahatlığı sağlar. Her parmağınızı rahatlıkla kullanabileceğiniz şekilde dizayn edilen tasarımı ile hem ihtiyaçlarınızı karşılayacak, hem de işlemlerinizi fonksiyonel tuşları sayesinde kolayca gerçekleştirebileceksiniz.

Inca IWM-231R Sessiz Mouse,en iyi konforu sunacak şekilde tasarlanmış kompakt kablosuz fare maksimum düzeyde kullanım rahatlığı sağlar. Her parmağınızı rahatlıkla kullanabileceğiniz şekilde dizayn edilen tasarımı ile hem ihtiyaçlarınızı karşılayacak, hem de işlemlerinizi fonksiyonel tuşları sayesinde kolayca gerçekleştirebileceksiniz.

Inca IWM-231R Sessiz Mouse Tıklama sesini unutun, kendiniz ve çevrenizdekiler için sessiz bir deneyimin keyfini çıkarın. Etrafınızdakileri rahatsız etme endişeniz olmadan ofisinizde, evinizde tüm işlerinizi sessizce halledin. Sessiz Mouse'lar, %90'dan fazla gürültü azaltma özelliği sayesinde tıklama sesi olmadan aynı tıklama hissini verir. Sessiz Mouse'lar gereksiz mouse gürültüsünü ortadan kaldırarak herkesin sağlığını ve verimliliğini korur.
Inca IWM-231RM Sessiz Mouse Rubber dokusu ellerinizi terletmeyen kenar yapısı ile rahat ve konforlu bir kullanım sağlar.
Inca IWM-231RM Sessiz Mouse enerji tasarrufu odaklı tasarımı sayesinde, pilinizi daha uzun süre kullanabilirsiniz. Ayrıca açma/kapama düğmesinden kapatmasanız bile, mouse'unuzu kullanmadığınız 10 dk dan sonra kendini otomatik uyku moduna alarak güçten tasarruf etmenizi sağlar. Tekrar kullanmaya başlamanız için mouse' unuzu oynatmanız yeterli olacaktır .
Minimal boyutlarda olan Nano alıcısı sayesinde sorunsuz bir kullanım sağlar .Tak-çalıştır özelliği sayesinde Usb'ye taktığınız anda direkt çalışır moda geçerek herhangi bir kuruluma gerek kalmadan kullanabilirsiniz.Inca IWM-331RK Sessiz Mouse'un ileri teknolojisi sayesinde bağlantının kopması veya diğer kablosuz ürünlerde frekans karışması gibi sorunlar yaşamayacaksınız.

https://www.akakirtasiye.com.tr 'den aldığınız ürünleri, teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde karşı ödemeli olarak iade edebilirsiniz.Ayrıntılı bilgi için İade Politikası bölümünü inceleyebilirsiniz.Değişim işlemlerleri için teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde Mng Kargo ile ücretsiz gönderim hakkına sahipsiniz.

   Worldcard özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.

    Ziraat Bankkart özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.