Inca Inpw-6tp 1.5mt Notebook Power Kablosu

 : 8697980467552
 : Tükendi

NOTEBOOK İÇİN POWER GÜÇ KABLOSU

Notebook Güç Kablosu, herhangi bir standart 3-uçlu bilgisayara 220 volt güç sağlar. Avrupa'da hemen hemen tüm kişisel bilgisayar ürünlerinde bu tip güç kablosu türleri kullanılır. CPU tarafının 3 uçlu "Notebook" güç tipi kesik konektörü vardır; duvar prizinin ucunda ise Avrupa tarzı 220 volt çıkış konektörü vardır. Bu konektörlerin resmi isimleri sırasıyla IEC 60230-1, C13 ve CEE 7/7'dir. Her iki uç ta maximum topraklama için 3-uçludur, ve sadece tam topraklı yuvalar içinde kullanılmalıdır.


Notebook Güç Uzatma kablosu, herhangi bir standart notebook güç kablosunu uzatmak için kullanılır. Bu kablo herhangi bir 3 uçlu Notebook-tipi güç kablosu ile eştir Her iki tarafının da 3 uçlu "Notebook" güç tipi kesik konektörü vardır; bir tarafı "dişi", diğer ucu ise başlığın içinde bulunan "erkek" uçtur. Bu ürün maksimum topraklama sağlayan 3-iletken kablodur ve resmi ismiyle IEC-320-C13 konnektörü olarak bilinir. Sadece siyah PVC içerisinde bulunur. Notebook Elektrik Kablosu yüksek güç bağlantıları için uygundur.



TEKNİK ÖZELLİKLER:

1,5 metre kablo uzunluğu

Klasik siyah kaplama

Notebook güç kablosu 3 uçlu

Şase bağlantısı

Prizde topraklama soket girişi


KUTU İÇERİĞİ:

INPW-6TP Kablo

https://www.akakirtasiye.com.tr 'den aldığınız ürünleri, teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde karşı ödemeli olarak iade edebilirsiniz.Ayrıntılı bilgi için İade Politikası bölümünü inceleyebilirsiniz.Değişim işlemlerleri için teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde Mng Kargo ile ücretsiz gönderim hakkına sahipsiniz.

   Worldcard özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.

    Ziraat Bankkart özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.