İçimdeki Ses-günışığı Yayınları

 : 9786054603626
 : Stokta Var
 :
 : 1000,00 TL nin altında 72,00 TL

İlkgençlik ruhuyla dolup taşan bir büyüme hikâyesi!

Samimi, canlı ve güçlü diliyle hayatın içinden hikâyeler anlatan Gaye Boralıoğlu, tüketim kültürünün egemen olduğu ve dış görünüşün iç güzelliğin önüne geçtiği günümüzü, gençlerin gözünden anlatıyor. Özgürlüğünü ve sınırlarını tartan bir genç kızın, zihnini kaplayan ilk aşk esintileri eşliğindeki arayışlarını mizah dolu bir anlatımla ele alan roman, anlayışlı bir dedenin dillendirdiği masalsı sevdayla ve hayallerinden vazgeçmek istemeyen bir yüreğin atışlarıyla zenginleşiyor.

Konusu

On beş yaşın getirdiği hevesler ve isyanlarla evine, okuluna, şehrine sığamayan bir genç kız, aynadaki görüntüsünden memnun değilse ne olur? Üstelik, bankacı anne ve babasının ona sağladığı olanaklar, okuduğu kolejin "moda"larına ayak uydurmasına yetmiyorsa! Tüm bunlara aileyle çatışmalar ve ilk aşkın heyecanları da eklenince ortalık toz duman olur. Sığınabildiği tek liman masalcı dedesiyken, daha fazla özgürlük için sığındığı yalanların, uzaklara kaçma hayalinin ve çözümleyemediği bir sevginin sarmallarında bir genç kız yolunu nasıl bulur?..

"İçimdeki Ses'i okurken şunu da düşündüm: Karşımızdaki çok genç insanların hep sınırlı bir gerçeklik içinde dönüp durduklarını varsayarız. Oysa Zeliş'in karmaşık ve zengin bir dünyası var ve sanılmasın ki, bu yalnızca onun gibi roman kahramanlarına özgüdür. Bunu da düşündürüyorsa İçimdeki Ses, iyi bir yazarın elinden çıkmış, uzun zamanlar boyuna okunacak bir gençlik romanı kazanmışız demektir." Semih Gümüş

https://www.akakirtasiye.com.tr 'den aldığınız ürünleri, teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde karşı ödemeli olarak iade edebilirsiniz.Ayrıntılı bilgi için İade Politikası bölümünü inceleyebilirsiniz.Değişim işlemlerleri için teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde Mng Kargo ile ücretsiz gönderim hakkına sahipsiniz.

   Worldcard özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.

    Ziraat Bankkart özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.