Hp 47 Orjinal Renkli Kartuş 6zd61ae

 : 196068029999
 : Stokta Var
 :
 : 1000,00 TL nin altında 72,00 TL

Baskı yönteminize özel tasarlanmış mürekkep kartuşları Eviniz, okulunuz ve küçük işletmeleriniz için kaliteli baskı sunmak üzere tasarlanmış Orijinal HP Mürekkep Kartuşlarıyla net metinler ve canlı renkler basın. Ultra düşük fiyatlı kartuşlarla Orijinal HP Mürekkeplerini uygun fiyata elde edin.
Düşük maliyetli mürekkep, yüksek kaliteli sonuç Üstün Orijinal HP kalitesinden uygun fiyata yararlanın. Verim için tasarlanmıştır HP yazıcınız ile çalışmak için özel olarak tasarlanmış Orijinal HP Mürekkep Kartuşlarını tercih edin. Baskı almak artık çok kolay HP Planet Partners üzerinden iade edilen Orijinal HP Kartuşlar asla katı atık sahasına gönderilmez ve HP, Orijinal HP kartuşları asla yeniden doldurmaz veya yeniden satmaz.

https://www.akakirtasiye.com.tr 'den aldığınız ürünleri, teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde karşı ödemeli olarak iade edebilirsiniz.Ayrıntılı bilgi için İade Politikası bölümünü inceleyebilirsiniz.Değişim işlemlerleri için teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde Mng Kargo ile ücretsiz gönderim hakkına sahipsiniz.

   Worldcard özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.

    Ziraat Bankkart özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.