Hp 345m7aa 120 Gb S650 560-480mb Ssd Harddisk

 : 6955914614079
 : Tükendi

HP SSD S600 2.5 "SATA, yeni veya eski bir makine olmasına bakılmaksızın Dizüstü ve Masaüstü Bilgisayarlarda kullanım için uygundur. Bu yükseltme, Dizüstü veya Masaüstü Bilgisayarınızın performans seviyesini yükseltir ve görevi ne olursa olsun bilgisayarınızda daha iyi yanıt almanızı sağlar. HP SSD S600, mobil ve masaüstü bilgisayar işlemlerini hızlandırmak için özel olarak tasarlanmıştır. Süper hızlı yanıt, daha yavaş bilgisayar sistemlerini canlandıracak ve verimliliğinizi ve kullanıcı deneyiminizi artıracaktır. HP SSD S600, en yüksek kalite güvencesi ve güvenilirliği sağlamak için sıkı HP Labs testlerinden geçirilmiştir.
Sizin İçin Önemli Olan Şeyler Emniyette
Bilgisayarlara yapılan takviyelerde sıklıkla tercih edilen katı hal sürücüleri HP S600 SSD sundukları hızlı işletim performansıyla isimlerinden söz ettirirler. Dosyaların aktarım hızını üst kademelere çıkardıkları için sıklıkla tercih edilirler.
Profesyonellere Uygun
Dâhili depolamanın yetersiz olduğu anlarda yardımınıza koşarak sizin için HP S600 SSD 120 GB'lık ek bir depolama alanı oluşturur. Her türlü dosyayı yedekleyebilir ve sonraki süreçte kullanılması için güvende tutabilirsiniz.

https://www.akakirtasiye.com.tr 'den aldığınız ürünleri, teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde karşı ödemeli olarak iade edebilirsiniz.Ayrıntılı bilgi için İade Politikası bölümünü inceleyebilirsiniz.Değişim işlemlerleri için teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde Mng Kargo ile ücretsiz gönderim hakkına sahipsiniz.

   Worldcard özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.

    Ziraat Bankkart özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.