Hook Hk-406 Elektrikli Isıtıcı Soba

 : 8699149614067
 : Tükendi

1000 Watt
2 çubuk quartz
%25 daha çok verim sağlayan eliptik sarımlı teller
Arka paneldeki yansıtıcı ile ısıyı yoğunlaştırma özelliği
El yakmayan ızgaralar
Etkileyici Isınma Performansı
Hook HK-406 Güneş 1000 W Quartz Elektrikli Isıtıcı, sahip olduğu ergonomik boyutları ve makul ağırlığıyla rahat taşınabilen işlevsel bir kullanıma imza atıyor.
Ürün, %25 daha fazla verim sağlayan eliptik sarımlı telleri ve 2 çubuklu Quartz özelliğiyle etkileyici bir ısıtma performansı sergiliyor.
Zen Home Hook HK-406, el yakmayan ızgara özelliğiyle sahiplerine güvenli bir ısıtıcı deneyimi vadediyor.
Arka panelindeki yansıtıcıyla ısıyı yoğunlaştırılabilen model, bu özelliği sayesinde kullanıcılarına memnun kalacakları bir ısı performansı sunuyor.         
Kullanışlı yapısı ve sunduğu yüksek verim ile göz dolduran Zen Home Hook HK-406 Güneş 1000 W Quartz Elektrikli Isıtıcı modeli, zengin teknik donanımıyla da beğeni kazanıyor.
Zen Home Hook HK-406 Güneş 1000 W Quartz Elektrikli Isıtıcı modeli, işlevsel tasarımı ve kaliteli malzeme yapısı ile uzun ömürlü bir ısıtıcı arayanlar için uygun bir ürün olarak öne çıkıyor.
Sağladığı ısı performansı ile göz dolduran model, sunduğu ayrıcalıklarla önerilebilecek ürünlerin arasında bulunuyor.

https://www.akakirtasiye.com.tr 'den aldığınız ürünleri, teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde karşı ödemeli olarak iade edebilirsiniz.Ayrıntılı bilgi için İade Politikası bölümünü inceleyebilirsiniz.Değişim işlemlerleri için teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde Mng Kargo ile ücretsiz gönderim hakkına sahipsiniz.

   Worldcard özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.

    Ziraat Bankkart özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.