Homend 1229 Deepsılence Süpürge

 : 8699444112299
 : Tükendi

Süpürgeniz sesini yükseltmeden gücünü yükseltir. Bu teknolojinin adı Homend. Serving life. 

1240

Fısıldayarak Çalışan Saygılı Süpürge

Elektrikli süpürgenizi ilk çalıştırdığınızda biraz şaşıracaksınız, çünkü 700 W gücü ile süpürgeniz boyundan büyük işler başaracak, sesini ise hiç çıkarmayacak. Süpürgenizin ses seviyesi yalnızca 72 dB'dir. Kıyaslama yapmak isterseniz açıklayalım; ev telefonunuzun tuşlarına her bastığınızda çıkan sesi bile 80 dB seviyesindedir.

En Küçük Toz Zerresine Bile Geçit Yok

Süpürgenizin hava çıkış filtresi HEPA 13 özelliğindedir. Bu sayede siz evinizi süpürürken dışarı toz kaçmasını engeller, bunu da %99,95 oranında başarır. Bu sayede süpürme işlemi esnasında ve sonrasında oluşabilecek ağır havayı engeller, size sağlıklı bir ortam bırakır.

 

1240
1240

Dip Köşeler İçin Ekstra Aparatlar

Temizlik sırasında küçük yardımcılara ihtiyaç duyduğunuzu biliyoruz. Koltuk araları, perde köşeleri gibi ulaşılması zor noktalar için süpürgenize ekstra aksesuarlar tasarladık, ortalıkta kalabalık yapmasınlar diye de hepsini ana gövdenin içine sakladık.  

 

Süpürgeniz Sizinle Her Yere Gelir

Elektrikli süpürgenizi kullanırken rahat hareket etmek istersiniz diye düşündük. Büyük tekerlekleri ve taşıma kolunu bu sebeple özel olarak tasarladık. Artık temizlik yaparken süpürgeniz de hemen dibinizde olacak, hiç zorluk çıkarmadan sizi takip edecek. 

 
1240
1240

Toz Torbanız Tam 4 Litre

Süpürgenizin toz torbası 4 litreye kadar tozu kolayca içine hapseder. Bu sayede sizi sık sık torba değişim zahmetinden kurtarır. Bu arada torba değişim zamanı için süpürgenize kulak vermeniz yeterli. Çekiş gücünde bir azalma hissettiğiniz zaman toz torbasını kontrol edip kolayca değiştirebilirsiniz. 

  

Sık Sorulan Soruların Şık Cevapları

Süpürgenin esnek hortumu ne kadar kullanışlı?

Deepsilence elektrikli süpürgenizin esnek hortumu, ana gövdeyle bağlantı yerinden 360 derece dönebilir özellikte monte edilir. Bu da kullanım sırasında size büyük kolaylık sağlar.

 

Deepsilence'ın ses seviyesi kaç dB?

Elektrikli süpürgenizin ses seviyesi 72 dB'dir. Bu da benzerlerine göre süpürgenizin oldukça sessiz çalıştığı anlamına gelir!

 

Deepsilence'de park pozisyonu var mı?

Tabii ki, elektrikli süpürgenizin gövdesinin altında bulunan özel bölmesi sayesinde, işiniz bittikten sonra park konumuna getirip süpürgenizi yerine kaldırabilirsiniz.

 

Süpürgenin HEPA 13 filtresi nasıl temizlenir?

Deepsilence'nin HEPA 13 filtresindeki tozları boşaltmak için filtreyi bir çöp poşetinin içine koyup hafifçe üstüne vurun. Tozları çöp poşetinde bırakın gitsin.  

https://www.akakirtasiye.com.tr 'den aldığınız ürünleri, teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde karşı ödemeli olarak iade edebilirsiniz.Ayrıntılı bilgi için İade Politikası bölümünü inceleyebilirsiniz.Değişim işlemlerleri için teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde Mng Kargo ile ücretsiz gönderim hakkına sahipsiniz.

   Worldcard özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.

    Ziraat Bankkart özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.