Hödük Güdük Bir De Bıdık Rap Rap Rap-günışığı Yayınları

 : 9786054603220
 : Stokta Var
 :
 : 1000,00 TL nin altında 72,00 TL

Sokak hayvanlarının hayatta kalma mücadelesi, unutulmaz bir dayanışma örneği!

Ödüllü yazar İsmet Bertan, çocukların dikkatini hayvan haklarına çekiyor. Bertan, belgeselci gözlem gücü ve sinematografik diliyle insanları, sokaktaki hayvanların gerçek dünyasına götürüyor. Anlık heveslerle eve alınıp, eski bir eşya gibi sokağa atılan hayvanların yaşam mücadelesini onların dilinden aktaran roman, okurunu sokak hayvanlarının zor koşullarına tanık ediyor. Görünüşleri gibi karakterleri de, sorunları da farklı olan üç hayvanın arkadaşlığını işleyen kitap, sevgi ve dayanışma üzerine etkileyici bir öykü anlatıyor.

Konusu

Yavru köpekken bir ailenin yanına taşınan Hödük'ün ev hayatı uzun sürmez, sahiplerinin hevesinin kaçmasıyla kendini sokakta bulur. Birçok tehlikeyle dolu sokaklarda başıboş dolaşırken, fino cinsi bir köpek olan Güdük ve yavru kedi Bıdık ile tanışır. Evden atıldığını bir türlü kabul edemeyen Güdük'le, ezildiğini bilmediği annesini arayıp duran Bıdık, Hödük'ün dostluğuna sığınırlar. Ancak, sokağın çetin koşullarında pati patiye veren üçlünün peşine Kara Köpek Çetesi düşmüştür.

https://www.akakirtasiye.com.tr 'den aldığınız ürünleri, teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde karşı ödemeli olarak iade edebilirsiniz.Ayrıntılı bilgi için İade Politikası bölümünü inceleyebilirsiniz.Değişim işlemlerleri için teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde Mng Kargo ile ücretsiz gönderim hakkına sahipsiniz.

   Worldcard özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.

    Ziraat Bankkart özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.