Hayaletli Gölün Çocukları-günışığı Yayınları

 : 9789756227213
 : Stokta Var
 :
 : 1000,00 TL nin altında 72,00 TL

Göl kenarında bir bisiklet turu her şeyi nasıl değiştirebilir!

Yeşim Saygın, sıradan bir yaz tatili macerasından yola çıkarak dostluğun gücünü yüceltiyor. Günlük yaşamdan ilham alan zengin temaları, merak uyandıran kurgulara dönüştüren yazar, bu ilk çocuk romanında okura soluksuz bir serüven sunuyor. Dört arkadaşın sıradan yaz tatillerinin, sürprizlerle dolu, gizemli bir serüvene nasıl dönüştüğünü anlatan; sırlarla, dostluklarla örülü, ilginç karakterlerle kurgulanmış heyecan dolu bir roman.

Konusu

Üç arkadaş, Büyüteç, Efe ve Bilye, sıcak yaz tatilinin durağanlığından bunalmış, günlerini neşelendirmenin yollarını aramaktadırlar. Sokaklarına taşınan esrarengiz komşularının yaşlı bir Kuklacı Usta olduğunu öğrenince çok sevinirler. Kuklacı Usta'nın evi ve öyküleri günlerini renklendirir. Tatilin ortasında aralarına Melodi de katılır. Dört arkadaş, göl kıyısında yaptıkları bisiklet turu sırasında, kayalıkta bir mağara bulurlar. Mağarada, eski bir elyazması, eski bir yüzük ve bir de çene kemiği parçası bulunca, soluksuz bir macera başlar.

https://www.akakirtasiye.com.tr 'den aldığınız ürünleri, teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde karşı ödemeli olarak iade edebilirsiniz.Ayrıntılı bilgi için İade Politikası bölümünü inceleyebilirsiniz.Değişim işlemlerleri için teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde Mng Kargo ile ücretsiz gönderim hakkına sahipsiniz.

   Worldcard özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.

    Ziraat Bankkart özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.