Hasbro Nerf Zombie Strike Alternatör E6187

 : 5010993644261
 : Tükendi

Zombie Strike Alternator ile dartları 3 farklı şekilde fırlatın!

Zombie Strike Alternator'un, konumunu kolayca ayarlayarak atmak istediğiniz dart sayısını seçmenizi sağlayan 3 namlusu bulunuyor; tek seferde 1, 2 ya da 3 adet dart atılabiliyor!

Namlular elle kolayca hareket ettirilebilir ve dart tabancasına bitişiktir, dolayısıyla takip etmeniz gereken ayrı parçalar yoktur.

Tek yapmanız gereken atış yapmak istediğiniz namluları seçmek için namluları aşağı ya da yukarı doğru ayarlamaktır.

Dart tabancası 6 dartlık kapasiteye sahiptir; her 3 namluyu da doldurmaya yetecek ve yedek atış gücü verecek şekilde 12 orijinal Nerf Zombie Strike Elite dart kutuya dahildir.

Orijinal Nerf dartlar performans ve kalite bakımından test edilip onaylanmıştır. Elle çalışır (pil gerekmez).

İçindekiler: Dart tabancası ve 12 dart.

Dartları 3 Farklı Şekilde Atar: Nerf Zombie Strike Alternator, 3 şekilde atış yapar. Zombilere karşı mücadele verdiğiniz oyunlarda ortalığı kasıp kavururken namluları tek seferde 1, 2 ya da 3 dart atacak şekilde ayarlayın.

Kolay Hareket Eden Namlu: 6 dart kapasiteli dart tabancası tek, ikili, üçlü dart atışını seçmek üzere elle hareket ettirilen 3 namluya sahiptir (pil gerekmez).

12 Zombie Strike Dart Kutuya Dahildir: Orijinal Zombie Strike Elite dartlar, kalite ve performans yönünden test edilip onaylanmıştır.

Yükleyin, Kurma Kolunu Çekin Ve Atış Yapın: Aksiyona hızlı ve kolay bir şekilde başlayın. Dartları namlulara doldurun, kurma kolunu çekin ve tetiği çekip atış yapın.

Yaralanmayı Önlemek İçin: Sadece orijinal NERF dartlarıyla kullanın. Diğer dartlar güvenlik standartlarını karşılamayabilir. Dart ya da dart tabancası üzerinde değişiklik yapmayın.

Yaş: 8 yaş ve üzeri

Paket Ölçüsü: 6 x 36 x 22 cm

DİKKAT: Gözlere ya da yüze nişan almayın.

UYARI: BOĞULMA TEHLİKESİ - Küçük parçalara ayrılabilir. 3 yaşından küçük çocuklar için uygun değildir.

https://www.akakirtasiye.com.tr 'den aldığınız ürünleri, teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde karşı ödemeli olarak iade edebilirsiniz.Ayrıntılı bilgi için İade Politikası bölümünü inceleyebilirsiniz.Değişim işlemlerleri için teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde Mng Kargo ile ücretsiz gönderim hakkına sahipsiniz.

   Worldcard özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.

    Ziraat Bankkart özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.