Hasbro Frozen 2 Magıcal Dıscovery Elsa E8569

 : 5010993658831
 : Tükendi

Disney Frozen 2 Magical Discovery Elsa E8569 Özellikleri


Disney'in Frozen 2'sinde eski bir sihir yeniden uyandığında, Elsa evden uzaklaşır, güçlerini test eder ve kim olduğunu anlar.

Büyüleyici ışıklandırma ve ses özellikleri içeren bu Büyülü Keşif Elsa bebeğiyle Elsa'nın kar güçlerini kucakladığınızı hayal edin. Çocuklar, kar gücü aksesuarını Elsa'nın bileğine yapıştırabilir ve ardından parlayan bir ışığı etkinleştirmek için kolunu kaldırabilir - üst kolu buz mavisi yanar ve eli beyaz renkte parlar, kar gücü aksesuarını soluk maviye aydınlatır ve kardan ilham alan sesleri tetikler . 4 farklı büyülü ses ve ışık efektini etkinleştirmek için kolunu tekrar tekrar kaldırın ve indirin. Güzel moda bebek, Disney'in Frozen 2 filminde Kar Kraliçesi tarafından giyilen bir topluluktan esinlenerek beyaz ve mavi parıltılı vurgulara sahip soluk mavi bir elbise giyiyor.

Büyülü Keşif Elsa bebeğin kolu yanar ve büyülü kar gücünden ilham alan sesler çıkarır.

Elsa'nın bileğindeki kar gücü aksesuarını klipsleyin, kolunu kaldırın ve kolu beyaz renkte yanar ve mavi, aksesuarını aydınlatıcı.

Çocuklar kaldırmak ve 4 farklı sesler ve ışık desenleri etkinleştirmek için Elsa'nın kolunu düşürebilir.

Elsa moda bebek beyaz ve mavi bir film esinlenen soluk mavi bir elbise giyer glitter aksan.

Piller DAHİL: Çocuklar kutudan çıktığı anda Elsa bebekleriyle oynamaya başlayabilirler. Talimatlar dahil,3 A76 pil içerir.

Yaş Grubu:3 Yaş üzeri

https://www.akakirtasiye.com.tr 'den aldığınız ürünleri, teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde karşı ödemeli olarak iade edebilirsiniz.Ayrıntılı bilgi için İade Politikası bölümünü inceleyebilirsiniz.Değişim işlemlerleri için teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde Mng Kargo ile ücretsiz gönderim hakkına sahipsiniz.

   Worldcard özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.

    Ziraat Bankkart özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.