Hadi Ama Baba!-günışığı Yayınları

 : 9789756227008
 : Stokta Var
 :
 : 1000,00 TL nin altında 72,00 TL

Gazeteci annesiyle Viyana'da yaşayan Feli mutlu bir gençtir. Annesiyle grafik tasarım firması sahibi babası boşanalı epey olmuştur. Feli'nin yaşamı, arkadaşları ve özellikle yakışıklı Lorenz sayesinde oldukça renklidir. Derken bir gün annesinin, aldığı cazip bir iş teklifi nedeniyle Almanya'ya gideceklerini ve Münih'e yerleşeceklerini öğrenir. Feli, Münih'e gitmeyecektir! Bunun için tek çare, babasıyla oturabilmesidir. Oysa, babasının yaşamında Feli'ye yer yoktur...

Hadi Ama Baba! - Christine Nöstlinger, Christine Nöstlinger tarafından yazılmıştır. Bu kitap, Feli adındaki bir genç ile babası arasındaki ilişkiyi ele alır. Annesi Almanya'ya taşınmaya karar verince, Feli babasıyla oturmak zorunda kalır. Ancak babasının hayatı Feli'ye pek uygun değildir. Feli, babasıyla nasıl anlaşacak?

https://www.akakirtasiye.com.tr 'den aldığınız ürünleri, teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde karşı ödemeli olarak iade edebilirsiniz.Ayrıntılı bilgi için İade Politikası bölümünü inceleyebilirsiniz.Değişim işlemlerleri için teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde Mng Kargo ile ücretsiz gönderim hakkına sahipsiniz.

   Worldcard özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.

    Ziraat Bankkart özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.