Geçmişe Tırmanan Merdiven-günışığı Yayınları

 : 9786054603251
 : Stokta Var
 :
 : 1000,00 TL nin altında 72,00 TL

Yazarlık üzerine, mizahla renklenen eğlenceli bir öykü!

Evrensel konuları mizahi dili, renkli karikatürleri ve sıradan olduğu kadar sıradışı insan halleriyle anlatan Behiç Ak, çocukların gözdesi "Gülümseten Öyküler" dizisinin 10. kitabında okurlarını Boğaz kıyısında bir mahalleye davet ediyor. Mahallenin ağaçlarında ya da karaya oturan şilepte zaman geçirmeyi seven Doğaç, sahipsiz köşke yeni taşınan yazarın izini sürerken, hem geçmişe yolculuk ediyor, hem de kendi ideallerini keşfediyor. Yaşamı değişik açılardan algılayabilme ve anlamanın önemini işleyen öykü, gözlem yapmanın bazen deneyimlemekten daha anlamlı olabileceğini düşündürürken, hayal gücüne ve bireysel keşiflere bırakılan payın yaratıcılığı nasıl körüklediğine dikkati çekiyor. Behiç Ak'ın yeni kitabı, çocukları yazmaya ve çizmeye heveslendirdiği ÇizeYaza Öyküler projesine de bir katkı niteliğinde. Proje çerçevesinde toplanacak çalışmalardan dikkati çekenler web sitesinde sergilenecek.

Konusu

Çocukların bahçesinde oyun oynadığı tarihi bir Boğaziçi köşküne bir yazar taşınır. Bütün mahalle, hiç ortalarda görünmeyen Yazar'ın nasıl yaşadığını merak eder: Bir yazar nasıl bu kadar zengin olmuştur? Evde kaç hizmetçi çalıştırıyordur? Yazar, mahalledeki berbere ya da kahveye neden uğramıyordur? Yazar'ın köşkünü keşfetme cesaretini bulan tek kişi, küçük Doğaç'tır. Köşkün merdivenlerini tırmanırken, hem Yazar'ın hem de yazarlığın sırlarını çözmeye başlayacaktır.

https://www.akakirtasiye.com.tr 'den aldığınız ürünleri, teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde karşı ödemeli olarak iade edebilirsiniz.Ayrıntılı bilgi için İade Politikası bölümünü inceleyebilirsiniz.Değişim işlemlerleri için teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde Mng Kargo ile ücretsiz gönderim hakkına sahipsiniz.

   Worldcard özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.

    Ziraat Bankkart özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.