Eve Giden Küçük Tren-günışığı Yayınları

 : 9786059952248
 : Stokta Var
 :
 : 1000,00 TL nin altında 72,00 TL

Hayaller bir vagona sığar mı?

"Gülümseten Öyküler"iyle çocuk edebiyatı klasikleri arasına giren, mizah ustası Behiç Ak, ödüllerle taçlanan Yaşasın Ç Harfi Kardeşliği! gibi çocuk romanları koleksiyonuna yine gülümseten bir kitap ekledi. Hayallerinin peşinden giden bir kadının dede evine dönmesiyle, nicedir üretim dışı kalmış köy sakinlerinin uyuşmuş yaşamlarından silkinip çıkması üzerine eğlenceli bir roman.

Konusu

Maden ocakları yıllar önce kapatılmış bir köyün halkı, üretmekten aldığı keyfi unutalı çok olmuştur. Herkes evine çekilmiş; umudunu ve neşesini yitirmiştir sanki. Günün birinde, eşyasını bir eşeğin sırtına yüklemiş Münevver Hanım çıkagelir. Onun hayalleri, köyün en hayalci çocuğu İlyas'ınkilerden bile daha çılgın gibidir. Büyük şaşkınlık yaratan Münevver Hanım tek tek kapıları çalmaya başlar; acaba köyü canlandırmayı başaracak mıdır?..

https://www.akakirtasiye.com.tr 'den aldığınız ürünleri, teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde karşı ödemeli olarak iade edebilirsiniz.Ayrıntılı bilgi için İade Politikası bölümünü inceleyebilirsiniz.Değişim işlemlerleri için teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde Mng Kargo ile ücretsiz gönderim hakkına sahipsiniz.

   Worldcard özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.

    Ziraat Bankkart özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.