Gençlik - İş Bankası Yayınları

 : 9786053325390
 : Tükendi

Lev Nikolayevic Tolstoy (1828-1910): Anna Karenina, Savaş ve Barış, Diriliş'in büyük yazarı, yaşamının son otuz yılında kendini insan, aile, din, devlet, toplum, özgürlük, boyun eğme, başkaldırma, sanat ve estetik konularında kuramsal çalışmalara da verdi.
Bu donemde yazdığı roman ve öykülerinde yıllarca üzerinde düşündüğü insanlık sorunlarını edebi bir kurguyla ele aldı.
Tolstoy'un yarı otobiyografik denebilecek üçlemesinin (Çocukluk, Ilkgencçlik, Gençlik) son kitabi olan Gençlik, ilk kez 1857 yılında Sovremennik dergisinde yayımlandı. Tolstoy son kitapta kahramanının üniversiteyle, farklı bir sosyal çevreyle, askla tanışmasını, gittikçe genişleyen ufkunu, ilk iki kitaptaki gibi son derece samimi, etkili bir dille anlatır.
Gençlik, Tolstoy'u cağdaşlarından ayıran gözlem gücünün ve artık yazarın alimetif harikası haline gelen sade, çarpıçı üslubunun öne çıktığı ilk eserlerden biridir.
İnce Kapak
Sayfa Sayısı: 256
Ciltli
Dili: Türkçe
Yayınevi: İş Bankası Kültür Yayınları

https://www.akakirtasiye.com.tr 'den aldığınız ürünleri, teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde karşı ödemeli olarak iade edebilirsiniz.Ayrıntılı bilgi için İade Politikası bölümünü inceleyebilirsiniz.Değişim işlemlerleri için teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde Mng Kargo ile ücretsiz gönderim hakkına sahipsiniz.

   Worldcard özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.

    Ziraat Bankkart özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.