Fakir Blackjet Saç Kurutma Makinesi Siyah

 : 8690394685239
 : Stokta Var
 :
 : Ücretsiz Kargo

- 2000W Güç
- Hız Kademe Ayarı
- Soğuk Hava Püskürtme
- Asma Halkası
- 24 Ay Garantili
Islak saçları kurutmaya ve onlara şekil vermeye yarayan saç kurutma makinelerinin sadece görsel açıdan değil sağlık açısından da oldukça önemli bir yeri vardır. Banyo sonrasında ıslak saçlarla dışarı çıkmak migren, sinüzit gibi rahatsızlıkları tetikler. Estetik görünüm için de iyi bir kurutma makinesi herkesin ihtiyacıdır. Banyo sonrası ıslak bırakılan, kendi kendine kuruyan saçlar çok kabarır ve istenmeyen kötü bir görüntü yaratır. Doğru ve kaliteli bir saç kurutma makinesi saçlarınızı elektriklendirmeden hızlı bir şekilde kurutur. Aradığınız tüm özellikleri barındıran Fakir Black Jet Perfection 2000W Saç Kurutma Makinesi, saçlarınızı yıpratmadan hızlı ve sağlıklı bir şekilde kurutmanıza imkan sağlar. Evlerde banyolarınızın vazgeçilmezi olmaya aday bu ürün aynı zamanda kuaförlerin de bir numaralı tercihidir.
Ürünün Başka Ne Özellikleri Var?
Soğuk fön düğmesi vardır. Saçlarınızı yıkadıktan sonra  makinenin soğuk hava üfleme özelliğini kullanarak saçlarınıza daha kalıcı şekil verebilir ve saçlarınızın kabarmasını önleyebilirsiniz.
2 kademeli ısı ayarı özelliği ile saçlarınızı yüksek ısıya maruz bırakmadan kontrollü bir şekilde kurutabilirsiniz.
Dar fön başlığı aparatı bulunur. Bu başlık sayesinde kuaföre gitmeye gerek kalmadan evinizde saçlarınıza kolayca fön çekebilirsiniz.
Pratik asma halkası vardır. Banyonuzda veya kuaför salonunuzda makineyi kolayca asarak yer tasarrufu sağlarsınız.
Ürünün Teknik Özellikleri
Güç
: 2000 W
Voltaj: 220 - 240 V
Hız Ayarı : 2 Kademe
Isı Ayarı: 2 Kademe
Rengi: Siyah - Kırmızı

https://www.akakirtasiye.com.tr 'den aldığınız ürünleri, teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde karşı ödemeli olarak iade edebilirsiniz.Ayrıntılı bilgi için İade Politikası bölümünü inceleyebilirsiniz.Değişim işlemlerleri için teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde Mng Kargo ile ücretsiz gönderim hakkına sahipsiniz.

   Worldcard özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.

    Ziraat Bankkart özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.