Faber Castell Karton Çantalı Pastel Boya 24 Lü 5282000002

 : 8681241367767
 : Stokta Var
 :
 : 1000,00 TL nin altında 72,00 TL

Faber-Castell Pastel Boya Seti ile yaratıcılığın sınırsız dünyasına yolculuk etmek çok kolay! 24 renk seçeneği ve kaliteli tasarımıyla oldukça kullanışlıdır. Çocukların zihinsel gelişimine de katkı sağlar. Tutucu aparatı sayesinde eve, kreşe ya da okula kolayca taşınır. Şık görünümü ve pratik ambalajı ile çocuğunuzun her an yanında taşımasına uygundur. Çocukların güvenle kullanabileceği, test edilmiş içeriğe sahiptir. Etkili renk tutuşu sayesinde farklı malzemeler üzerinde çocuğunuz ile birlikte yaratıcı uygulamalar yapabilir, keyifli anlar yaşayabilirsiniz.


Sınırsız Renkler, Sınırsız Hayal Gücü


Canlı ve baskın renkleri ile boya kitaplarında ve resim defterlerinde başarılı sonuçlar verir. Sahip olduğu yumuşak doku ile çocuklar için pratik bir kullanım sağlar. Faber-Castell plastik çantalı tutuculu pastel boya seti, çocuğunuzla keyifli ve yaratıcılık dolu vakitler geçirmenize olanak tanır. Çocuğunuzu resme alıştırmak ve yaratıcılığını geliştirmek için ideal bir pastel boya setidir.


Plastik çanta ve kilidi ile kolay muhafaza sağlar.

Kâğıt, tahta, taş ve karton üstünde kullanıma uygundur.

Taşıma kolaylığı sağlamak için tutucu mevcuttur.

Renk karışımında zengin çeşitlilik ve özel renk tonları sunar.

Parmaklara zarar vermeyen ergonomik kullanım sağlar.

Sağlığa zarar veren madde içermez.

https://www.akakirtasiye.com.tr 'den aldığınız ürünleri, teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde karşı ödemeli olarak iade edebilirsiniz.Ayrıntılı bilgi için İade Politikası bölümünü inceleyebilirsiniz.Değişim işlemlerleri için teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde Mng Kargo ile ücretsiz gönderim hakkına sahipsiniz.

   Worldcard özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.

    Ziraat Bankkart özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.