Faber Castel Gold Faber Aqua Hediye Seti 18"li 114614

 : 4005401146148
 : Tükendi

Ürün Detayları

Suluboya kalemleriyle çalışmaya ideal bir başlangıç

Set, sulu boya kalemleriyle çizmeye başlamak için ihtiyacınız olan her şeyi içerir

İçerik: 12 Goldfaber Aqua sulu boya kalemi, 1 kalemtıraş, 1 silgi, 1 fırça, 1 Pitt Artist Pen, 1 Goldfaber grafit kalem 2B ve 1 sulu boya ped (20 sayfa, A5)


Goldfaber Aqua sulu boya kalemleri, yumuşak ve yoğun renk diziliminin yanı sıra kuru veya ıslak teknikler kullanarak olağanüstü renk parlaklığı ile ikna eder. Renkli kurşun kalemlerin tüm kuru çizim teknikleri bu sulu boya kalemleri ile kullanılabilir. Islak bir boya fırçası kullanarak, çarpıcı suluboya resimler, Goldfaber Aqua ile tasarlanan bir motif veya desene dönüştürülebilir. Goldfaber Aqua su renkli kalemin tamamen suda çözünür kurşunu, en yenilikçi üretim teknolojisi ile üretilmiştir ve mükemmel ışık haslığı ile etkileyicidir.

https://www.akakirtasiye.com.tr 'den aldığınız ürünleri, teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde karşı ödemeli olarak iade edebilirsiniz.Ayrıntılı bilgi için İade Politikası bölümünü inceleyebilirsiniz.Değişim işlemlerleri için teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde Mng Kargo ile ücretsiz gönderim hakkına sahipsiniz.

   Worldcard özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.

    Ziraat Bankkart özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.