Eyvah Kitap! - Günışığı Yayınları

 : 9789756227640
 : Stokta Var
 :
 : 1000,00 TL nin altında 72,00 TL

Çocukların ve gençlerin neden "eyvah kitap" dediğini dillendiren öyküler!

Gençlik edebiyatına sıradışı kitaplar kazandıran Mine Soysal'ın, okuma halleri ve eğilimleri üzerine sohbet ettiği on binlerce öğrenciden esinlenerek yazdığı kitap, sayıları yüz binleri geçen genç ve yetişkin okurla buluştu. Çocukların gözünden "kitap" ve "okuma" kavramlarına alışılmışın dışında bir bakış açısıyla yaklaşan deneme, ülkemizdeki okuma kültürünü ve gelişmeleri de tartışmaya açıyor. Gençlerin "kitap okuma" deneyimlerini içeren şaşırtıcı, düşündürücü, hatta komik 32 kısa öykü, eğitimcilere, ebeveynlere, çocuklara ve gençlere zengin paylaşma olanakları sunuyor. Soysal kitaptaki 33. öyküde kendi deneyimini ve görüşlerini de içtenlikle aktarıyor. Çarenin bireysel haklara saygı göstermek, nitelikli seçenekler sunmak ve sınırsızca iletişim kurmak olduğuna işaret eden benzersiz kitap, Arnavutça'ya çevrildi.

Konusu

Bu kitaptaki öyküleri anlatanlar: Klasiklerden nefret ettiğini sananlar. Sürekli, "Odana git, kitabını oku!" denenler. Bilgisayarla kitaplar arasında seçime zorlananlar. Kitap okuduğu duyulursa karizmasının çizileceğinden korkanlar. Yalnızca kitap okurken kendini iyi hissedenler. Ailesi hiç kitap okumazken, tatilde bile kitap okuması beklenenler. Sadece Harry Potter kitapları okumak isteyenler. Öğretmenin ödev verdiği kitabı iğrenç bulanlar ve diğerleri.

https://www.akakirtasiye.com.tr 'den aldığınız ürünleri, teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde karşı ödemeli olarak iade edebilirsiniz.Ayrıntılı bilgi için İade Politikası bölümünü inceleyebilirsiniz.Değişim işlemlerleri için teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde Mng Kargo ile ücretsiz gönderim hakkına sahipsiniz.

   Worldcard özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.

    Ziraat Bankkart özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.