Everest Sm-250 Usb Multimedya Mouse Siyah

 : 8680096024566
 : Tükendi

Everest SM-250 Usb Kırmızı Multımedya Fonksiyon Tuşlu Kablosuz Mouse ; Gelişmiş 250hz Sinyal gücüne sahip bu mükemmel mouse, kablosuz iletişim alanınızı 20m çıkarıyor. Maksimum kablosuz kullanım alanı sağlayan SM-250, sunum gibi uzak uygulamalarda bile size kesintisiz bir kaplama alanı sunarken android uygulamaları destekleyici özelliği sayesinde her zaman ön planda.


NANO RECEIVER

Everest SM-250 Usb Kırmızı Multımedya Fonksiyon Tuşlu Kablosuz Mouse ; Minimal boyutlarda olan Nano alıcısı sayesinde sorunsuz bir kullanım sağlar.Tak çalıştır özelliği ile kurulum gerektirmeyen bir üründür.Üstün optik okuyucu sayesinde mouse'unuz ile işlemlerinizi hızla gerçekleştirmenize imkan tanır. 250Hz sinyal gücü ve 20m çekim alanı ile mükemmel bir performans sunar.


KULLANIŞLI YAPISI & KÜÇÜK BOYUT

Everest SM-250 Usb Kırmızı Multımedya Fonksiyon Tuşlu Kablosuz Mouse ; Estetik tasarımı, kullanışlı yapısı, ve bir çok fonksiyonuyla göz dolduruyor.100X40mm minimal ebatlara sahip Everest SM-250 estetik tasarımı ile vazgeçilmeziniz olacak!


FONKSİYONEL TUŞLAR ÖZEL TUŞLAR

Everest SM-250 Usb Kırmızı Multımedya Fonksiyon Tuşlu Kablosuz Mouse ; Fonksiyonel tuşları sayesinde müziğin sesini açıp kısabilir, başlatıp durdurabilirsiniz. Sol iç kısmında bulunan kıvrımlı ve tırtıklı dizaynı ve özel olarak tasarlanmış yapısı ile maksimum tutuş sağlar. Mouse'unuzun elinizden kaymasını engeller.



https://www.akakirtasiye.com.tr 'den aldığınız ürünleri, teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde karşı ödemeli olarak iade edebilirsiniz.Ayrıntılı bilgi için İade Politikası bölümünü inceleyebilirsiniz.Değişim işlemlerleri için teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde Mng Kargo ile ücretsiz gönderim hakkına sahipsiniz.

   Worldcard özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.

    Ziraat Bankkart özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.