Elif Sihirli ( Görünmez) Kalem Kzy-3259\ly-1519\ly-1517

1 adet fiyatıdır.Renk ve model seçeneğinizi sepette not kısmında belirtebilirsiniz.

 : 8690000014309
 : Stokta Var
 :
 : 1000,00 TL nin altında 72,00 TL

1 adet fiyatıdır.Renk ve model seçeneğinizi sepette not kısmında belirtebilirsiniz.


Secret Pen ile gizli mesajlar yazın, yöntemini bilmeyen kimseler okuyamasın. Kağıt, duvar, insan teni, cam, ayna ve ahşap yüzeyler gibi birçok düz zemine istediğiniz gibi yazıp çizebilirsiniz.

Görünmez Kalemin mürekkebi birkaç saniye içinde kurur. Daha sonra gizli planlarınızı uygulamaya koyulabilirsiniz. Ancak ve ancak Secret Pen'in arkasındaki mor ışığı yazdığınız veya çizdiğiniz yere doğru tuttuğunuzda gizli mesajlarınız net bir şekilde görünür hale gelir.

Gece kulübü ve diskoya giderken Görünmez Kalem'le vücudunuza desenler çizebilir, mor ışık altında tüm dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz.

Secret Pen'i Sahte paraları ayırt etmekte de kullanabilirsiniz. Dediğimiz gibi, bu kadar ilginç bir ürünle neler yapabileceğinizin tek sınırı hayal gücünüz.


https://www.akakirtasiye.com.tr 'den aldığınız ürünleri, teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde karşı ödemeli olarak iade edebilirsiniz.Ayrıntılı bilgi için İade Politikası bölümünü inceleyebilirsiniz.Değişim işlemlerleri için teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde Mng Kargo ile ücretsiz gönderim hakkına sahipsiniz.

   Worldcard özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.

    Ziraat Bankkart özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.