Edding E-8850 Montaj İşaretleme Kalemi Siyah

 : 4004764880706
 : Tükendi

Metal, taş, cam, ahşap, plastik gibi neredeyse bütün tozsuz malzemelerin ulaşılması güç yerlerinde silinmez işaretleme için montaj işaretleme kalemi

Uzun ve dar ucu (20 mm) sayesinde bu kalem, özellikle raf kurulumu yaparken matkapla delinen delikler gibi ulaşması zor olan yerlere ulaşmak için çok uygun bir yardımcıdır.

Yuvarlak uç kalınlığı: 1 mm

Çabuk kuruyan mürekkep su geçirmez ve leke bırakmaz

Siyah rengi mevcuttur


Özellikle diğer nesneler engel teşkil ediyorken ve doğru noktalara ulaşmak imkansızken, bazen delme deliklerini işaretlemek gerçekten güç olabilir. Neyse ki, edding 8850 montaj işaretleme kalemi, hassas ve kalıcı işaretleme için suya dayanıklı mürekkebini bırakan ekstra uzun ve ince bir uçla donatılmıştır. Marangozlar ve hevesli DIY tamircileri tarafından kullanılmaktadır.

https://www.akakirtasiye.com.tr 'den aldığınız ürünleri, teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde karşı ödemeli olarak iade edebilirsiniz.Ayrıntılı bilgi için İade Politikası bölümünü inceleyebilirsiniz.Değişim işlemlerleri için teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde Mng Kargo ile ücretsiz gönderim hakkına sahipsiniz.

   Worldcard özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.

    Ziraat Bankkart özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.