Dünya Masalları-alaaddin'in Sihirli Lambası-timaş Yayınları

 : 9789752636361
 : Stokta Var
 :
 : 1000,00 TL nin altında 72,00 TL

Arka kapak

İyi yürekli, gayretli, acar kahramanın (Alaaddin) kişiliği, elde ovulunca içinden bir cin çıkan sihirli lamba, kötü yürekli büyücü gibi öğeleriyle tanınmıştır. Derviş, Mustafa adlı ölmüş bir terzinin oğlu olan Alaaddin'le yakınlık kurar. Önce yanına alarak ona yardım eder, sonra da dünyanın merkezinde bulunan sihirli lambayı almak üzere onu yeraltına indirir. Orada başına gelenler ve dervişin kendisine yaptıkları Alaaddin'i düşünmeye zorlar.

Editörün görüşü

Sözlü geleneğin hâkim olduğu dönemlerde doğan dünya masalları, kuşaktan kuşağa aktarılarak günümüze kadar ulaşmışlardır. Çocukların zihinsel ve dilsel gelişimine katkıda bulundukları gibi hayal kurma yeteneklerine de olumlu etkileri olur. Çocuklar, eğlenceli ve sürükleyici bir yolla kitap okuma alışkanlığı kazanırlar.

En önemli cümle

Bir zamanlar uzak mı uzak bir doğu ülkesinde 'Alaaddin' adında bir genç yaşarmış.

https://www.akakirtasiye.com.tr 'den aldığınız ürünleri, teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde karşı ödemeli olarak iade edebilirsiniz.Ayrıntılı bilgi için İade Politikası bölümünü inceleyebilirsiniz.Değişim işlemlerleri için teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde Mng Kargo ile ücretsiz gönderim hakkına sahipsiniz.

   Worldcard özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.

    Ziraat Bankkart özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.