Denizevler Altında 20000 Fersah - Timaş Yayınları

 : 9789753627832
 : Stokta Var
 :
 : 1000,00 TL nin altında 72,00 TL

Arka kapak

Jules Verne'nin muhteşem hayal gücünün ürünü olan ünlü romanıdır. 1866 yılı garip olayların olduğu bir yıldır. Son zamanlarda denizlerde bir canavarın dolaştığı ile ilgili söylentiler çıkmıştır. Profesör Aronnaks ve iki arkadaşı bu olayı araştıran gemiyle yola çıkarlar. Sonunda sözü edilen canavarla karşılaşırlar. Canavar gemiye saldırır ve kahramanlarımız denize düşerler. Sonra da kendilerini canavar zannedilen şeyin üzerinde bulurlar. Bu bir denizaltıdır. İşte böylece Kaptan Nemo'nun ünlü denizaltısı Natilüs'dekiinanılmaz mâcera başlar.

Editörün görüşü

Gençlik klasikleri, çocukların duygu ve düşünce dünyasını geliştiren, her dönemin okuyucusuna hitap edebilen, içinde evrensel değerleri barındıran kitaplardır. Her toplumda değerli kabul edilen eserler olmakla birlikte sürükleyici ve güçlü kurgularıyla çocuklara kitap okuma zevki kazandırırlar.

En önemli cümle

1866 yılı tuhaf bir yıldı. Birçok gemi, bir su?redir denizde hızla hareket eden garip bir cisimle karşılaşıyordu.

Bu kitap neden önemli

Gençlik klasikleri, çocukların duygusal gelişimini destekler, empati yeteneklerini güçlendirir, evrensel değerlere karşı duyarlılık kazanmalarına yardımcı olur. Sürükleyici ve güçlü kurguları sayesinde ise çocukların okuma alışkanlığı edinmelerine katkıda bulunur.

https://www.akakirtasiye.com.tr 'den aldığınız ürünleri, teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde karşı ödemeli olarak iade edebilirsiniz.Ayrıntılı bilgi için İade Politikası bölümünü inceleyebilirsiniz.Değişim işlemlerleri için teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde Mng Kargo ile ücretsiz gönderim hakkına sahipsiniz.

   Worldcard özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.

    Ziraat Bankkart özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.