Deniz Altından Masallar Cup Cup - Timaş Yayınları

 : 9786050804119
 : Stokta Var
 :
 : 1000,00 TL nin altında 72,00 TL

Arka kapak

Hem ebeveynler hem öğretmenler tarafından beğeniyle takip edilen Cep Masallar dizisinin yeni kitabı Denizaltından Masallar Cup Cup için çocukların zevkle okuyacakları, keyifle dinleyecekleri masallar titizlikle seçildi. Özgüven, sabretmek, azimli olmak, dayanışma, işbirliği, paylaşmak, bilmeden konuşmamak ve çocukların karakter eğitiminde etkili olacak pek çok değer bu masal kitabında toplandı. Masal kahramanlarının seçiminden olayların anlatımına kadar kurgunun incelikle işlendiği bu kitapla, çocuklar çok eğlenecek!

Editörün görüşü

Müjgan Şeyhi'nin masallardan derlenen, onun özgün üslubunun korunduğu Denizaltından Masallar Cup Cup, çocukların toplumda yer edinmelerini, saygı duyulacak işler peşinde koşmalarını sağlayacak değer ve kavramları içeriyor. Çocukların karakterlerinin geliştiği yaşlarda okunacak bu masallar, onlara temel yaşam becerilerini ve kazanmaları gereken değerleri anlatıyor. Denizaltından Masallar Cup Cup, özgün üslubu, rengârenk çizimleri ve içerisinde yer alan değerlerle çocukların başucu kitaplarından olacak.

En önemli cümle

Olanları izleyen Bilge Mantar, - Küçük mantarın diğer mantarlar gibi külahı olmayabilir.Bu yüzden endişelenmenize gerek yok. Bunu bir eksiklik olarak görmeyin lütfen. Onun ne kadar farklı ve güzel olduğunu görmüyor musunuz, demiş.

Bu kitap neden önemli

Masallarla Karakter Eğitimi dizisinin kitaplarından olan Denizaltından Masallar Cup Cup, çocuklarınıza gece yatmadan önce okuyabileceğiniz, onlara kazandırmak istediğiniz değerleri içeren masallardan oluşuyor. İyi insan olmanın özelliklerini aktaran masallar, hayvan karakterler üzerinden anlatılıyor ve çocukların dikkatine sunuluyor. İçerisinde yer alan pek çok değerle çocukların yaşam becerileri kazanmalarını, sosyal açıdan desteklenmelerini sağlayan masallar, akıcı üslubu ve rengârenk çizimleriyle elinizden düşmeyecek.

https://www.akakirtasiye.com.tr 'den aldığınız ürünleri, teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde karşı ödemeli olarak iade edebilirsiniz.Ayrıntılı bilgi için İade Politikası bölümünü inceleyebilirsiniz.Değişim işlemlerleri için teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde Mng Kargo ile ücretsiz gönderim hakkına sahipsiniz.

   Worldcard özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.

    Ziraat Bankkart özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.