Dell Wm126 Kablosuz Optik Mouse Siyah

 : 5397063811885
 : Tükendi

Kablosuz bağlantıya sahip düzenli bir çalışma alanının tadını çıkarın

Dell Kablosuz Fare-WM126 ile kablo karmaşasını azaltın ve farede ihtiyacınız olan işlevselliği hiçbir kablo olmadan sağlayın.

Kablosuz bağlantıya sahip düzenli bir çalışma alanının tadını çıkarın

Evde veya ofiste günlük kullanım için idealdir.

Dell Kablosuz Mouse-WM126'nın güvenilir kablosuz bağlantısı ile işinize devam edin. Tek bir alıcıyla altı adede kadar uyumlu cihazı bağlayabilir, evde, ofiste veya hareket halindeyken klavyelerinize ve farelerinize kablosuz olarak bağlanmanıza olanak sağlar

Uzun pil ömrü ile daha uzun süre çalışın ve oyun oynayın

1 yıla kadar pil ömrü, neredeyse her yerde daha uzun süre güç alabileceğinizi bilerek huzur verir.

Rahat tasarım

Her iki yandan da harika hissettiren konturlu tasarımı sayesinde rahat çalışın. Fare, üç tıklanabilir tuşa sahiptir (sol, sağ ve orta) ve kullanım kolaylığı için bir kaydırma tekerleği içerir

Hızlı kurulum ve kolay kurulum

Fareniz, ürünle birlikte verilen alıcı üzerinden takıp oynamaya hazır hale gelir. Yazılım veya sürücü gerekmez. Bununla birlikte, Dell Evrensel Eşleştirme teknolojisini tam olarak kullanmak ve bir alıcıyla 6 uyumlu cihaza bağlamak istiyorsanız, gerekli yazılımı indirmek için lütfen Dell.com/pair adresine gidin.

Hızlı kurulum ve kolay kurulum

uygunluk

Windows 7/8 / 8.1 / 10 / Sunucu, Linux, Android, Krom

Kutuda ne var

Dell WM126 Kablosuz Optik Fare
1AA Pil
USB alıcı
Belgeleri

https://www.akakirtasiye.com.tr 'den aldığınız ürünleri, teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde karşı ödemeli olarak iade edebilirsiniz.Ayrıntılı bilgi için İade Politikası bölümünü inceleyebilirsiniz.Değişim işlemlerleri için teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde Mng Kargo ile ücretsiz gönderim hakkına sahipsiniz.

   Worldcard özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.

    Ziraat Bankkart özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.