Çubuk Makarna Düğümü-günışığı Yayınları

 : 9789944717229
 : Stokta Var
 :
 : 1000,00 TL nin altında 72,00 TL

Bol soslu, tadına doyulmaz bir yarışma!

İngiliz yazar Alexander McCall Smith'in çocukların dilinden konuştuğu 4 kitaplık "Abur Cubur Peşinde" dizisinin üçüncü kitabı, sağlıklı beslenmenin önemini düşündüren neşeli bir öykü anlatıyor. "Bir lokmada" okunacak kitap, ilkokula yeni başlayan çocukları "leziz" bir makarna öyküsüne davet ediyor.

Dört kitaplık dizi, çocukların çok sevdiği bazı yiyeceklerin üretimden tüketime az bilinen yolculuğunu, eğlenceli ve sürükleyici maceralarla kurguluyor. Çocuklar her kitapta kendilerini zekice kurgulanmış, yeni bir serüvenin içinde buluyor, zevkli bir okuma serüvenine dalıyor. Usta sanatçı Ian Bilbey'in resimlediği dizi, çocuklukta edinilen deneyimlerin önemine dikkati çekiyor, düşle gerçeği harmanlıyor.

Konusu

Beslenme konusunda katı kuralları olan teyze, yeğenlerinin makarna yemesini yasaklamıştır. Çocuklar, bir gün kaçamak yapıp lokantaya giderler, ama yemekler çok pahalıdır. Neyse ki, aşçıbaşı çok leziz bir makarna pişirir onlara. Makarnaya bayılan çocuklar sosun tari?ni, ünlü bir makarna üreticisinin düzenlediği yarışmaya göndermek isterler. Ama teyzeleri durumu öğrenmekte gecikmez.

https://www.akakirtasiye.com.tr 'den aldığınız ürünleri, teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde karşı ödemeli olarak iade edebilirsiniz.Ayrıntılı bilgi için İade Politikası bölümünü inceleyebilirsiniz.Değişim işlemlerleri için teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde Mng Kargo ile ücretsiz gönderim hakkına sahipsiniz.

   Worldcard özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.

    Ziraat Bankkart özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.