Çocuk Klasikleri Dizisi-pamuk Prenses ve Yedi Cüceler-timaş Yayınları

 : 9789752630680
 : Stokta Var
 :
 : 1000,00 TL nin altında 72,00 TL

Arka kapak

Pamuk Prenses'in annesi ölünce babası (kral) yeniden evlenir ancak üvey anne (yeni kraliçe) Pamuk Prenses'e kötü davranmaktadır. Kötü kraliçenin sihirli bir aynası vardır ve sık sık bu aynaya dünyadaki en güzel kişinin kim olduğunu sorar. Doğruyu söyleyen sihirli ayna her daim kraliçenin güzelliğini onaylar ta ki Pamuk Prenses büyüyüp genç ve güzel bir kız olana kadar...

Editörün görüşü

Masallar çağları aşarak günümüze kadar ulaşan eserlerdir. Konuları ve geldikleri kültürler birbirlerinden farklı olsa da özlerinde hep insanın öyküsü anlatılmaktadır. Çocuklarımızın gelişimi ve hayata en iyi şekilde hazırlanmaları açısından eşsiz hazinelerdir.

En önemli cümle

Kraliçe'nin güzeller güzeli bir kızı olmuş. Bu küçük kızın yıldızlar gibi ışıl da yan gözleri, gece gibi simsiyah saçları, dolunay gibi beyaz ve parlak bir yüzü varmış.

https://www.akakirtasiye.com.tr 'den aldığınız ürünleri, teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde karşı ödemeli olarak iade edebilirsiniz.Ayrıntılı bilgi için İade Politikası bölümünü inceleyebilirsiniz.Değişim işlemlerleri için teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde Mng Kargo ile ücretsiz gönderim hakkına sahipsiniz.

   Worldcard özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.

    Ziraat Bankkart özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.