Clementoni Robotik Laborotuvarı Cyber Talk Robot 64447

 : 8005125644476
 : Tükendi

Clementoni Cyber Talk Robot ile bilimi oyun haline getirin!

Bu mükemmel robotu bir araya getirerek robotların nasıl çalıştığının keşfedebilir ve programlamanın temel prensiplerini öğrenebilirsiniz.

7 dijital ve interaktif oyun moduyla robot uzmanı olmak çok kolay!

Akıllı cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebileceğiniz, Bilim&Oyun Teknologic uygulaması ile robotunuzu uzaktan bağlanarak 4 farklı hız seviyesinde yönetebilir, özel ses ve ışık efektlerini aktif hale getirebilirsiniz. Bu özel uygulama sayesinde, eş zamanlı olarak fotoğraf çekebilir ve video kaydedebilirsiniz.

Telsiz iletişim sistemi sayesinde arkadaşlarınızla iletişim kurabilir ve ses değiştirici özelliğiyle eğlenceli oyunlar oynayabilirsiniz.

Kutu içerisinde bulunan elektronik hakkında birçok ilginç bilgi içeren resimli bilim kılavuzu gerçek bir robot uzmanı olmanıza yardımcı olmaktadır.

Kutu Ölçüsü: 45,5 x 75 x 31 cm

https://www.akakirtasiye.com.tr 'den aldığınız ürünleri, teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde karşı ödemeli olarak iade edebilirsiniz.Ayrıntılı bilgi için İade Politikası bölümünü inceleyebilirsiniz.Değişim işlemlerleri için teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde Mng Kargo ile ücretsiz gönderim hakkına sahipsiniz.

   Worldcard özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.

    Ziraat Bankkart özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.