Clementoni Mekanik Laboratuvarı Cle-64293

 : 8005125642939
 : Tükendi

Clementoni  Eğitici Set Mekanik Laboratuv 64293 


 


*Mekaniğin sırlarını keşfetmek içn muhteşem bir bilimsel kit!

*Temel mekanik ve mühendislik ilkelerini kullanarak çocukların eğlenerek öğrenmelerini sağlayan zengin bir mekanik labaratuvar seti.

*250'den fazla değiştirilebilir parçası sayesinde artan zorluk seviyelerinde 50'den fazla farklı modelin mekanizmasını keşfedin.

*Kerpeten, tutucu veya el arabası gibi basit modellerden elektrikli motorlu arabalar ve vinçler gibi daha karmaşık mekanik modeller oluşturun.

*Kirişler, miller, dişliler ve makaralar kullanarak mekanik şanzıman, kremayer ve pinyon dişli direksiyon oluşturabilir, elektrikli motora sahip bir araba, elektrikli vinç, helikopter ve daha birçok model bir araya getirebilirsin.

*Çocuklar fizik ve mekaniğin kurallarına uyarak, kendi gerçekçi modellerini bir araya getirmek için yaratıcılıklarını kullanrlar. Bu aktiviteler, çocukların çevre ve dünyaya karşı saygıya dayanan bir ilişki yaratan görsel ve mekansal becerilerini geliştirmelerine yardımcı olur.

*Çocuklar hayal gücü ile desteklenen ve gelişen zihinlerini kullanarak modelleri bir araya getirecek, çeşitli kısımlar arasındaki ilişkileri ve mesafeleri anlamaya çalışacak ve böylece gelişmekte olan yaratıcılığı olumlu etkilenecektir.

*Zengin görsellere sahip bilimsel kullanım kılavuzu, mutlak güvenlik çerçevesinde çeşitli montaj aşamaları için çocuklara rehberlik eder.

*Türkçe model yapım kılavuzu üç bölümden oluşup her modelin bir araya getirilmesi resimlerle detaylı şekilde tüm aşamalarıyla anlatılmaktadır.

*Teknik uygulama aktiviteleri, çeşitli zorluk derecelerine sahiptir ve bireysel özelliklere ve eğilimlere bağlı olarak 7-8 ve üzeri yaşlardaki çocuklar için uygundur.

*Ürün tasarımı, konsepti, geliştirmesi ve üretim süreçlerinin tamamı İtalya'da gerçekleştirilmiştir.

https://www.akakirtasiye.com.tr 'den aldığınız ürünleri, teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde karşı ödemeli olarak iade edebilirsiniz.Ayrıntılı bilgi için İade Politikası bölümünü inceleyebilirsiniz.Değişim işlemlerleri için teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde Mng Kargo ile ücretsiz gönderim hakkına sahipsiniz.

   Worldcard özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.

    Ziraat Bankkart özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.