Cernit Magıc Mıx 80 Ml Cntvm80000

 : 5411711455280
 : Stokta Var
 :
 : 1000,00 TL nin altında 72,00 TL

Biraz sert olan kili yumuşatmak için kullanın. Polimer kili unuttuysanız, ufalanmış ya da hava ile kuruyup sert olsada onları kolayca kurtarabilirsiniz! Magic Mix herşeyi halleder. Kuruyan polimer kilinizi boşuna atmayın!
Polimer kil için istenilen kıvamı elde edene kadar azar azar karıştırın. Pişirildikten sonra kiliniz kırılmaz!
Bir "sakız" kil efekti oluşturmak için, seçtiğiniz Cernit tonuna daha fazla Magic Mix ekleyin!
En sevdiğiniz rengin sıvı polimer kilini elde etmek için mucize ürünü eklemeye devam edin ve parçaları bu renkle koordine edin! Daha fazla olasılık elde edebilirsiniz!
Uygulamanızda parmak izlerini kaldırmak için bu Sihirli Karışımı kullanın. Pürüzsüz hale getirmek için ürünü yüzeye hafifçe uygulayın.
Magic Mix aynı zamanda akrilik boya ile mükemmel bir müttefiktir: akrilik, ufalanma veya çatlama eğilimi gösterdiği yerlerde dökülme tekniği için mükemmeldir! Boya ile Magic Mix'in% 10'unu karıştırın.

https://www.akakirtasiye.com.tr 'den aldığınız ürünleri, teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde karşı ödemeli olarak iade edebilirsiniz.Ayrıntılı bilgi için İade Politikası bölümünü inceleyebilirsiniz.Değişim işlemlerleri için teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde Mng Kargo ile ücretsiz gönderim hakkına sahipsiniz.

   Worldcard özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.

    Ziraat Bankkart özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.