Canon G2411 Yazıcı Tarayıcı Fotokopi Renkli Mürekkep Tanklı Yazıcı

 : 4549292126075
 : Tükendi

Ev veya ofislerde kullanıma uygun, verimli ve düşük maliyetli baskı için yüksek verimliliğe sahip mürekkepli, kompakt, güvenilir, yeniden doldurulabilir çok işlevli yazıcı.
Kompakt, yüksek verimliliğe sahip baskı, fotokopi ve tarama çözüm.
Ev ve ofislerde kullanıma uygun, verimli, çok yönlü ve çok işlevli bu yazıcı, yüksek verimliliğe sahip mürekkep şişeleriyle düşük maliyetli, yüksek kaliteli belge ve fotoğraf baskıları almanızı, fotokopi çekmenizi, tarama yapmanızı ve yüksek hacimli baskıların üstesinden kolaylıkla gelmenizi sağlar.
Olağanüstü sayfa verimliliği
2 adet siyah şişede 12.000 sayfaya ya da tek bir renkli şişe setinde 7000 sayfaya varan yüksek verimlilik* oranlarıyla çok uygun maliyetli ve verimli baskı deneyimi yaşayın.
Yüksek kaliteli baskılar
Canon'un FINE teknolojisini ve hibrit mürekkep sistemini kullanarak yüksek kaliteli baskılar alın. Siyah pigment mürekkeple net belgeler, boya bazlı renkli mürekkeplerle ise A4 boyutuna kadar canlı çerçevesiz fotoğraflar basın.
Kompakt, güvenilir, çok işlevli
Baskı, fotokopi ve tarama işlevlerine sahip kompakt Hepsi Bir Arada, dayanıklı FINE mürekkep sistemi sayesinde büyük baskı hacimleriyle kolayca başa çıkar. Ev veya küçük ofisler için idealdir.

Standart Mürekkep Kartuşları
GI-490 <PGBK>
GI-490 <C>
GI-490 <M>
GI-490 <Y>
Kartuş Verimliliği (Düz kağıt)
A4 renkli belge yazdırma5
Siyah: 12.000 sayfa*
Renkli: 7000 sayfa*
* Tahmini sarf malzemesi kapasitesi

https://www.akakirtasiye.com.tr 'den aldığınız ürünleri, teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde karşı ödemeli olarak iade edebilirsiniz.Ayrıntılı bilgi için İade Politikası bölümünü inceleyebilirsiniz.Değişim işlemlerleri için teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde Mng Kargo ile ücretsiz gönderim hakkına sahipsiniz.

   Worldcard özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.

    Ziraat Bankkart özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.