Buluşlar ve Serüvenleri-telefon-timaş Yayınları

 : 9786051141183
 : Stokta Var
 :
 : 1000,00 TL nin altında 72,00 TL

Arka kapak

Mucit olmaya giden yol bu diziden geçiyor. Bu kitaplarda günlük hayatımıza yerleşmiş birçok buluşun ilginç öyküsünü, mizahi resimler eşliğinde okuyacaksınız. Okurken aklınıza hiç gelmemiş soruları fark edecek, hep merak ettiğiniz cevapları bulacaksınız. Geleceğin mucitleri! Geçmişin mucitlerini tanıma fırsatı sizi bekliyor!

Editörün görüşü

"Buluşlar ve Serüvenleri", insanlık tarihinde çığır açmış buluşların hikâyesini anlatıyor. Eğlenceli karikatürler eşliğinde bu buluşların nasıl icat edildiğini birlikte öğreneceğiz.

En önemli cümle

İletişim hayatın en önemli unsurlarından biridir.

Bu kitap neden önemli

"Buluşlar ve Serüvenleri", geçmişten günümüze insanlık tarihinde çığır açan buluşları ve buluşların mucitlerini anlatıyor. Çocukların geçmişi değerlendirmesi, mucitlerle tanışması ve onlardan ilham almasını sağlayan seri, eğlenceli karikatürleriyle de dikkat çekiyor. Her kitabın arkasında yer alan sözlük, çocuklara buluşlarla ilgili kavramları anlamalarında yardımcı oluyor. Çocukları bilimle, bilim insanlarıyla ve onların çalışma şekilleriyle tanıştırıyor.

https://www.akakirtasiye.com.tr 'den aldığınız ürünleri, teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde karşı ödemeli olarak iade edebilirsiniz.Ayrıntılı bilgi için İade Politikası bölümünü inceleyebilirsiniz.Değişim işlemlerleri için teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde Mng Kargo ile ücretsiz gönderim hakkına sahipsiniz.

   Worldcard özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.

    Ziraat Bankkart özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.