Ben.çınar Ağacı ve Pufböreği-günışığı Yayınları

 : 9789758142224
 : Stokta Var
 :
 : 1000,00 TL nin altında 72,00 TL

Zeynep Cemali'den çocukluk hallerimizin sıcacık öyküleri!

Çocuk edebiyatımızın sevilen yazarı Zeynep Cemali, öykülerinde çocuklarımızın evde, okulda, sokakta ya da arkadaşları arasında karşı karşıya kaldıkları irili ufaklı sorunları, değişiklikleri, yenilikleri ve arayışlarını gerçekçi bir açıdan gözlemliyor. Öykülerin ilginç kurgularını, akıcı ve yalın dilini destekleyen siyah-beyaz desenleriyle, çocuklarımızın okuma keyfi kazanmalarına katkıda bulunan bir kitap. Konularını günlük yaşam içinde var olmaya çalışan çocuklarımızın oluşturduğu dokuz öyküyü içeren kitap, aynı zamanda Zeynep Cemali'nin yayımlanan ilk kitabı.

Konusu

Kitapta yer alan 9 öykü: Çelimsiz Çocuk; Krallığımda Bir Prenses; Kaku Kite, Tako Tike, Mano Maki; Ferdan; Beyaz Kale'de Değişiklik; Tanyeri Ağarırken, Gün Battı; Ben, Çınar Ağacı ve Pufböreği; Çalgıcının Çantası.

https://www.akakirtasiye.com.tr 'den aldığınız ürünleri, teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde karşı ödemeli olarak iade edebilirsiniz.Ayrıntılı bilgi için İade Politikası bölümünü inceleyebilirsiniz.Değişim işlemlerleri için teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde Mng Kargo ile ücretsiz gönderim hakkına sahipsiniz.

   Worldcard özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.

    Ziraat Bankkart özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.