Beklenmedik Süper Dedektifler - Planet Ömer 2 - Gülce Yayınları

 : 9786256360112
 : Stokta Var
 :
 : 1000,00 TL nin altında 72,00 TL

ÖMER'LE BİRLİKTE BÜYÜK, GİZEMLİ BİR OLAYI ÇÖZMEYE HAZIR OLUN!

DAHA ŞİMDİDEN HARİKA BİR KİTAP OLDUĞUNU ANLADINIZ DEĞİL Mİ?* AMA HEPSİ BU KADAR DEĞİL. KİTABIN İÇİNDE DAHA FAZLASI VAR.

Bu kitapta:

- Dünyanın en GICIK ablasını

- Başı dertte olan bir camiyi (OOOLAAAMAAAZ)

- Para kazanmak için yapılan bir planı

- Bir yetenek yarışmasını (VAY CANINA)

- Gizli bir HIRSIZI

- BİR YIĞIN kurabiyeyi

bulacaksınız

* GERÇEKTEN ÇOK GÜLECEK, AĞLAYACAK, KİTAPTAKİ KURABİYELERDEN BİRİNİ YEMEK İSTEYECEKSİNİZ!

Editörün görüşü

Yazar bu kitabı "Bu kitap, insanların yüzünü gülümsetmek için bir şeyler yapan bütün çocuklara adanmıştır." diyerek iyilik yapmak için çaba gösteren çocuklara ithaf etmiş. Kitabın içinde bir önceki kitapta olduğu gibi mizahi bir dil başarılı bir şekilde kullanılmış. Ayrıca hayatın içinde olan değerleri bu doğallıkta vermiş. Çocukların iyilik yapabilmek için kendilerinden beklenmeyecek kadar önemli başarıları göstermelerini de güzel bir şekilde örneklendirmiş. Kitabın içindeki mesajları eğlenerek öğrenen çocuklar, tasarımda kullanılan metni destekleyen karikatürlerle hikayeye ilk sayfalardan itibaren adapte oluyorlar.

En önemli cümle

Babamın neden göz kırptığını biliyordum. Esa'nın yaptıklarına rağmen onu idare etmemle gurur duymuş ve bunu göstermek istemişti. Ayrıca keyfi yerindeydi. Camiye gittiğimizde keyfi hep yerinde olur. Camideyken yüzündeki gülümseme bile farklı oluyor. Galiba nedenini sadece Allah'ın bildiği gizli bir gülümseme bu.

Bu kitap neden önemli

Bu Kitap Neden Önemli? Okurlara * Kendisindeki kabiliyetlerin farkına varmasını sağladığı için * Arkadaşlığın önemini anlattığı için * Cami gibi değerli mekanların insana verdiği huzuru öğrettiği için * İnsanların toplum olarak bir arada yaşamayı öğrenmelerini öğrettiği için * İyilik yapmayı sevdirdiği için ÖNEMLİDİR.

https://www.akakirtasiye.com.tr 'den aldığınız ürünleri, teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde karşı ödemeli olarak iade edebilirsiniz.Ayrıntılı bilgi için İade Politikası bölümünü inceleyebilirsiniz.Değişim işlemlerleri için teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde Mng Kargo ile ücretsiz gönderim hakkına sahipsiniz.

   Worldcard özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.

    Ziraat Bankkart özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.