Beden Dili - Alfa Yayınları

 : 9786051060484
 : Stokta Var
 :
 : 1000,00 TL nin altında 72,00 TL

Bakışlarınız, postürünüz, ellerinizin duruşu, ayaklarınızın yönü, hareketlerinizin sıklığı. Verdiğiniz tüm bu bedensel izlenimler, karşınızdaki insanın sizinle ilgili kayda değer çıkarımlar yapmasını sağlıyor. Peki, ilişkilerinize dilediğiniz doğrultuda yön vermeye önce beden dilinizi yönetmekten başlamaya ne dersiniz? Joe Navarro'nun Beden Dili adlı kitabı ile bunu başarmak, artık kitap okumak kadar kolay!
Okurlarıyla ilk kez buluştuğu 2008 yılından günümüze tüm dünyada büyük ilgi gören Beden Dili, sizi ilişkilerinizin yönünü yeni baştan belirlemeye çağırıyor. Tüm mimik ve vücut hareketlerinizin anlamlarını öğrenmenizi ve etkili bir şekilde kullanmanızı sağlayan bu kitap, aynı zamanda karşınızdaki insanları da çok daha iyi tanıyabilmeniz için size eşsiz bir fırsat sunuyor.

https://www.akakirtasiye.com.tr 'den aldığınız ürünleri, teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde karşı ödemeli olarak iade edebilirsiniz.Ayrıntılı bilgi için İade Politikası bölümünü inceleyebilirsiniz.Değişim işlemlerleri için teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde Mng Kargo ile ücretsiz gönderim hakkına sahipsiniz.

   Worldcard özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.

    Ziraat Bankkart özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.