Ballı Çörek Kafeteryası-günışığı Yayınları

 : 9789756227091
 : Stokta Var
 :
 : 1000,00 TL nin altında 72,00 TL

Ballı çörekler, sıcacık öyküler ve usta işi bir roman.

Ülkemiz çocuk edebiyatına zengin bir üslup kazandıran Zeynep Cemali'nin, kendine özgü öykülerle kurguladığı romanlarının ilk örneği olan Patenli Kız gibi bu kitabı da, ana kurguyu bezeyen küçük öykülerle zenginleşiyor. Roman, bir baba kızın işlettiği küçük kafeteryayı, zorlukların üstesinden sevgiyle gelmelerini ve çevresinde yaşanan renkli öyküleri anlatıyor. Cemali'nin akıcı ve yalın kaleminden çıkan gerçek bir başyapıt olan kitap, İtalyanca ve Bulgarca dillerine de çevrildi.

Kitapla ilgili yaratıcı okuma uygulaması Keçi'de.

Konusu

Annesini kaybetmesinin acısını yaşayan Sıla, bir hayali gerçeğe dönüştürerek kötü günleri geride bırakmaya çalışır. Annesiyle geçirdiği yalnız yıllarda hayalini kurdukları kafeteryayı babası ve teyzesinin yardımlarıyla açmayı başaran Sıla'nın hayatı artık daha kalabalık ve macera doludur. Adını, sevgili annesinin tadına doyamadığı çöreklerinden alan Ballı Çörek Kafeteryası'nın birbirinden ilginç müşterileri, şaşırtıcı öyküleriyle Sıla'nın yaşamını renklendirecektir.

Yayın hakkı BULGARİSTAN'a ve İTALYA'ya satılmıştır.

https://www.akakirtasiye.com.tr 'den aldığınız ürünleri, teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde karşı ödemeli olarak iade edebilirsiniz.Ayrıntılı bilgi için İade Politikası bölümünü inceleyebilirsiniz.Değişim işlemlerleri için teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde Mng Kargo ile ücretsiz gönderim hakkına sahipsiniz.

   Worldcard özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.

    Ziraat Bankkart özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.