Bal Dizios Bal-44004

 : 736970440040
 : Stokta Var
 :
 : 1000,00 TL nin altında 72,00 TL

Mindware Dizios Oyunu ile eğlenceli dakikalar geçirin!
Oyunun Amacı; Oyun kartlarında bulunan renkleri yerde yer alan kartlardaki renklerle eşleştirin ve en yüksek puanı toplamaya gayret edin.
Nasıl Oynanır?
Merkez kart oyun alanına yerleştirilir. Her oyuncuya 4 kart verilerek kart standına dizmesi istenir. Her oyuncu sırası geldiğinde yerde yer alan kartlardaki renklerle uyumlu olan elindeki kartı oyun alanına yerleştirir. Oyuncu değdiği kartın içinde yer alan nokta sayısı kadar puan alır. Oynanacak olan kart yerdeki kartlarda yer alan renklerle eşleşmelidir. En çok puan toplayan oyuncu oyunu kazanır.
Mindware Dizios Oyunu; çocukların ileriki dönemlerinde matematiksel düşünme ve okuma becerilerini geliştirecek şekil tanıma, Zihinsel-görsel, dikkat, eşleştirme ve odaklanma becerilerini geliştiren akıl oyunudur.
Oyuncu Sayısı; 2-4
6 yaş ve üzeri çocukların kullanıma uygundur.
Kutu İçerisinde; 1 adet başlama kartı, 70 kart ve 4 adet kart standı mevcuttur.
Kutu Ölçüsü; 25,3 x 4,1 x 25,2 cm.
Oyunun Aldığı Ödüller;
Creative Child Magazine Seal of Excellence
iParenting Media Award
Major Fun Award
Parents' Choice Silver Award
Tillywig Best Family Fun Award

https://www.akakirtasiye.com.tr 'den aldığınız ürünleri, teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde karşı ödemeli olarak iade edebilirsiniz.Ayrıntılı bilgi için İade Politikası bölümünü inceleyebilirsiniz.Değişim işlemlerleri için teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde Mng Kargo ile ücretsiz gönderim hakkına sahipsiniz.

   Worldcard özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.

    Ziraat Bankkart özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.