Aydede Her Yerde-günışığı Yayınları

 : 9786054603176
 : Stokta Var
 :
 : 1000,00 TL nin altında 72,00 TL

Dünyanın dört bir yanından Aydede'li öyküler!

Hacer Kılcıoğlu, farklı ülkelerden bambaşka kültürlerde yaşayan çocukların öykülerini anlatıyor. Çocuk ve Gençlik Yayınları Derneği (ÇGYD) 2012 Yılın En İyi Çocuk Öyküleri seçilen kitapta yer alan 16 öykünün ortak özelliği, Aydede. Öyküler Aydede'nin eşliğinde, okurlarını değişik coğrafyalarda; ülkeler, kentler ve kültürler arasında etkileyici bir yolculuğa çıkarıyor. Yaşantılar ne denli farklılaşsa da aynı Dünya'nın canlıları olduğumuzu hatırlatırken, esprili üslubuyla güldürüyor, farklı yaşamların dertlerine dikkat çekip düşündürüyor. Peru'dan İspanya'ya, Vietnam'dan Finlandiya'ya, Bosna'dan Mısır'a, Türkiye'den Çin'e uzanan öykülerde okurun karşısına Atatürk, Barış Manço, Anne Frank gibi sevilen karakterler çıkıveriyor. Sözcük oyunları, özgün deyişler ve ses tekrarlarıyla renklenen öyküler, okurun dilini ve anlatımını zenginleştirecek nitelikte.

Konusu

Kitapta yer alan 16 öykü: Bostan Bekçisi Fırat, Derin Süvari'den Fırat'a, İpek Kız, Çinli Hong Chu ve Büyükkannesi, Sıcak Gecenin Ayışığı, Mısırlı Muhammet, İtalyan Massimo, Vietnamlı Küçük Kız, Mostarlı Mustafa'nın Korkusu, Gıprıslı Salih, Prag'ın Köyünden Dzitka Milena, Yaman'ın Ödevi, Anne Frank'tan Kedicik'e, José ve Eski Matador, Maria'nın Haski Sevgisi, 7'den 77'ye.

https://www.akakirtasiye.com.tr 'den aldığınız ürünleri, teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde karşı ödemeli olarak iade edebilirsiniz.Ayrıntılı bilgi için İade Politikası bölümünü inceleyebilirsiniz.Değişim işlemlerleri için teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde Mng Kargo ile ücretsiz gönderim hakkına sahipsiniz.

   Worldcard özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.

    Ziraat Bankkart özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.