Asus Intel Ex-b250m-v3\c\sı Lga1151 Ddr4 Anakart

 : 5500085781252
 : Tükendi

KESİNTİSİZ AKSİYON İÇİN ÜRETİLDİ

ASUS Expedition: Durmadan savaşmaya hazır

Kesintisiz aksiyon için üretilen ASUS Expedition anakartlar; uzun kullanım ömrü için neme, aşınmaya ve yüksek voltaja kesintisiz bir şekilde dayanıklı olacak şekilde geliştirildi. Üstün güvenlik için bellekler bile sıkıca sabitlendi. 144 saatlik disksiz sistem testlerinin yanı sıra en iyi oyunlar ve 100'den fazla oyun çevre birimi ile kapsamlı uyum kontrolleri yapılarak sınırları zorladık. Üstün ses deneyimi için ise Expedition anakartlarda destansı oyun sesleriyle kesintisiz oyun performansı sunuluyor. Bunun yanı sıra en yüksek seviyede kararlılık, güvenilirlik ve değer de bu kartların özellikleri arasında yer alıyor.

KESİNTİSİZ DAYANIKLILIK

Olağanüstü kararlılık ve koruma

ASUS Expedition anakartlar kesintisiz dayanıklılık sağlamak için rakipsiz donanım bileşenlerine ve özelliklerine sahip. Bunlar arasında, nem önleyici kaplama, altın kaplama PCI® x16 slotu ve LAN bağlantı noktası, %120 daha yüksek voltaja dayanan USBGuard koruması ve ASUS'a özgü 5X Protection III özellikleri bulunuyor.

Nem önleyici kaplama

Neme ve aşınmaya karşı %100 koruma
Neme dayanıklı bu yenilikçi kaplama anakartınızı %100 güvene alır ve insanların kalabalık olarak bulunduğu İnternet cafe, kütüphane ve veri merkezleri gibi ortamlarda oluşan yüksek nem seviyesine karşı koruma sağlar. Nemin yapışmasını ve taşınmasını engelleyerek dahili aşınmayı da önler ve Expedition anakartınızın ömrünü uzatır.

Altın kaplama PCIe X16 ve LAN tasarımı

6 kata kadar daha güçlü koruma

ASUS Expedition anakartlarda, 30 mikron kalınlığında altın kaplama LAN bağlantı noktası ve 15 mikron kalınlığında altın kaplama PCIe x16 girişi bulunur. Bu sayede yatırımınız aşınmaya karşı korunur, dayanıklılığı ve güvenilirliği artar.

https://www.akakirtasiye.com.tr 'den aldığınız ürünleri, teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde karşı ödemeli olarak iade edebilirsiniz.Ayrıntılı bilgi için İade Politikası bölümünü inceleyebilirsiniz.Değişim işlemlerleri için teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde Mng Kargo ile ücretsiz gönderim hakkına sahipsiniz.

   Worldcard özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.

    Ziraat Bankkart özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.