Apple Mc552zm-b İpad Dock Connector To Vga Adaptör

 : 885909447442
 : Stokta Var
 :
 : Ücretsiz Kargo


iPad veya iPhone 4S ekranınızdaki görüntüleri (uygulamalar, sunular, web siteleri ve daha fazlası) VGA donanımlı TV, ekran, projektör veya başka bir uyumlu ekrana 1080p HD'ye kadar olan çözünürlükte yansıtmak için Apple VGA Adaptörü'nü kullanın. Video yansıtma iPad 2 veya sonrası ve iPhone 4S'te desteklenir.


iPad, iPhone 4 veya iPod touch (4. nesil) aygıtınızı bir televizyona, projektöre veya VGA uyumlu başka bir ekrana bağlayarak slayt gösterilerini ve videoları büyük ekranda 720p'ye kadar olan çözünürlükte izleyin. Video çıkışı iPad 2 veya sonrası ve iPhone 4S için 1080p'ye; iPad, iPhone 4 ve iPod touch (4. nesil) için 720p'ye kadar olan çözünürlüğü destekler. Filmler en çok 720p çözünürlükte oynatılır.


Apple VGA Adaptörü iPad, iPhone 4, iPhone 4S, iPod touch (4. nesil), iPad Dock veya Evrensel Dock aygıtlarınıza dock konektörü üzerinden; projektörünüze veya ekranınıza VGA adaptörü kullanılarak bağlanır.

https://www.akakirtasiye.com.tr 'den aldığınız ürünleri, teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde karşı ödemeli olarak iade edebilirsiniz.Ayrıntılı bilgi için İade Politikası bölümünü inceleyebilirsiniz.Değişim işlemlerleri için teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde Mng Kargo ile ücretsiz gönderim hakkına sahipsiniz.

   Worldcard özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.

    Ziraat Bankkart özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.