Ama Ben Saçlarımı Seviyorum - Timaş Yayınları

 : 9786050825572
 : Stokta Var
 :
 : 1000,00 TL nin altında 72,00 TL

Arka kapak

Kendisi minik ama fikirleri kocaman bir çocuktur Defne. Üstelik biraz da inatçıdır. İnadından mıdır, yoksa saçlarını çok sevmesinden midir bilinmez ama ayaklarına dolanan saçlarını bir türlü  kestirmek istemez...

Peki ama Defne sonsuza kadar saçlarını uzatamaz ki!

Sorgulayan ve saçlarını kestirmemek için bin bir türlü parlak fikirler bulan Defne'yi, annesi nasıl ikna edecek dersiniz...

Saçlarını çok ama çok seven Defne ile sıcacık bir öykü sizi bekliyor.

Editörün görüşü

Okul öncesi yaş grubuna hikayeler yazan babalar çok nadirdir. Gürsoy Düzenli baba-kız ilişkisine bir baba olarak değinerek kitaplarıyla ayrı bir yere sahip olmayı başarıyor. Saçlarını kestirmek istemeyen iki inatçı kız çocuğunu ve onları ikna etmeye çalışan anne ve babalarını görüyoruz. Okurken bu duruma ailenin ve çocukların nasıl yaklaştığına şahit oluyoruz. Hem eğlenceli hem de bütün ailelerin aşina olduğu bir durumu anlatırken çocuklara etkili mesajlar da veriyor.

En önemli cümle

"Saçlarını sonsuza kadar uzatamazsın canım. Arada bir onları kesmen gerek." "Anne bu çok saçma, ben saçlarımı sonsuza kadar uzatırım." diye cevap verdi Defne.

Bu kitap neden önemli

Sıcacık bir öykü ile davranış eğitiminde kaynak olabilecek nitelikte. Saçlarını kestirmek istemeyen Defne'yi annesi tatlı tatlı ikna ediyor.Defne, annesinin verdiği örnekleri düşünerek, sorgulayarak ve yeri geldiğinde itiraz ederek bir yolculuğa çıkıyor. Hayal baloncuklarının eksik olmadığı sıcacık bir yolculuk, Defne'nin saçlarını kesmeye ikna olmasıyla son buluyor. Çocuğun fiziksel özelliklerinin farkında olması, kendisinden isteneni sorgulaması gerektiğini anlatan sıcacık bir öykü. Bu öykü ile anne babaların, inatlaşan çocuklarına nasıl yaklaşması gerektiğini de görüyoruz.

https://www.akakirtasiye.com.tr 'den aldığınız ürünleri, teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde karşı ödemeli olarak iade edebilirsiniz.Ayrıntılı bilgi için İade Politikası bölümünü inceleyebilirsiniz.Değişim işlemlerleri için teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde Mng Kargo ile ücretsiz gönderim hakkına sahipsiniz.

   Worldcard özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.

    Ziraat Bankkart özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.