Akademi Çocuk Kartları Eşleştir - Karşıtlar 105

 : 8697707931052
 : Tükendi

Bu kart kitap ile çocuklar, hem eğlenecek hem de pek çok kavram ile tanışacaklar.Ayrıca iki yarım kart arasında ilişki kurarak eşleştirecekler ve böylece zihinsel gelişimlerini destekleyecekler.Kitabın her sayfası iki parçadan oluşmaktadır. Çocuk doğru sayfaları yan yana getirmek için zihinsel bir çalışma yaparken aynı zamanda ince kas gelişimini de sağlayacaktır.

Kart sayfalardan birini seçin, Seçtiğiniz kart sayfayı tamamlayacak olan diğer sayfayı bulun, Doğru kartı bulduğunuzda sayfa ve resim tamamlanmış olacak Böylece seçtiğiniz karttaki kavramın karşıtını öğreneceksiniz.

Kitabın sayfaları kalın kartondan yapılmıştır, yeterince sağlamdır. Kitap 32 yarım , 16 tam kart sayfadan oluşmaktadır. Sayfaların kolay çevrilebilmesi için sipiralli olarak hazırlanmıştır.

https://www.akakirtasiye.com.tr 'den aldığınız ürünleri, teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde karşı ödemeli olarak iade edebilirsiniz.Ayrıntılı bilgi için İade Politikası bölümünü inceleyebilirsiniz.Değişim işlemlerleri için teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde Mng Kargo ile ücretsiz gönderim hakkına sahipsiniz.

   Worldcard özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.

    Ziraat Bankkart özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.